Μουσική παράσταση με τον Γ. Ανδρεάτο και τη Χορωδία Μεγάρων για τα 100 χρόνια από τον ξεριζωμό του Ελληνισμού της Μ. Ασίας [βίντεο]

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου το απόγευμα, στο Κέντρο Πολιτισμού «Γαλαξίας», πραγματοποιήθηκε μουσική παράσταση με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Μεγαρέων υπό τη διεύθυνση Μ. Ηλίας, δεκαμελή ορχήστρα (με Μεγαρείς μουσικούς και μη) και αφηγήτρια κειμένων τη Μαρία Τζέη.

Με τη συγκεκριμένη παράσταση «έπεσε» ουσιαστικά η αυλαία των επετειακών εκδηλώσεων των 100 ετών από τον ξεριζωμό του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και η διοργάνωσή της έφερε τη σφραγίδα της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Μεγάρων και του Δήμου Μεγαρέων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση ήταν αρκετά απαιτητική και επιτυχημένη με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο επίτιμο καλεσμένο, συνοδεία 60 και πλέον συμμετεχόντων και 30 τραγούδια τα οποία την επένδυσαν και ακούστηκαν. Τραγούδησαν οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Σεμίνα Μανέτα και Χρήστος Ναβροζίδης.

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στον «Γαλαξία» την Κυριακή, αλλά και για αυτούς που θα ήθελαν να «ξαναζήσουν» το γεγονός, παραθέτουμε ολόκληρη τη μουσική παράσταση.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button