Γρ. Σταμούλης: Συγχαρητήρια στην Άννα Κουμούση για το 1ο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής

Με ιδιαίτερη χαρά για τα Μέγαρα και το 8ο Δημοτικό Σχολείο, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Διεθνούς Διαγωνισμού Ζωγραφικής 2022 «Το φως στην Αρχαία Ελλάδα» για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Φωτός από την UNESCO, καθώς αναφέρει δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων.

Στον διαγωνισμό, το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στη μαθήτρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων, Άννα Κουμούση.

Στη διοργάνωση, συμμετείχαν παιδιά από τις χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Αμερική, Ιταλία, Ουγγαρία, Πολωνία, Κροατία, Σερβία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Σλοβακία, Νιγηρία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη Σιγκαπούρη, Νέα Ζηλανδία, Ινδία και διοργανώθηκε από το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας και το Penny’s light seminar.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, έκανε την εξής δήλωση: «Η μαθήτρια της ΣΤ’ Δημοτικού, Άννα Κουμούση, μας έκανε περήφανους κερδίζοντας το 1ο βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής, διατηρώντας την ελπίδα ότι το φως της Αρχαίας Ελλάδας θα συνεχίζει να μας φωτίζει όσο το κρατάνε τέτοια άξια παιδιά. Μπράβο Άννα. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων κ. Νίκο Λάμψα, καθώς και την εκπαιδευτικό των εικαστικών κ. Πολυξένη Λουκά, τόσο για το εκπαιδευτικό τους έργο όσο και, φυσικά, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button