Γρ. Σταμούλης: «Προοπτική τροφοδοσίας του Δ. Μεγαρέων με φυσικό αέριο»

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ενημερώνει για τη συνάντηση και συζήτησή του με τον εκτελεστικό πρόεδρο της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑΑ) κ. Χατζηγιάννη Πιέρρο και τον συνεργάτη του, για την προοπτική τροφοδοσίας του Δήμου μας με φυσικό αέριο.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Σταμούλη δήλωσε ότι «Οι εκπρόσωποι της εταιρείας, η οποία είναι και η αρμόδια για τη διανομή του αερίου, είναι πολύ θετικοί. Από πλευράς Δήμου πρέπει να ολοκληρωθούν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις, οι οποίες ήδη υλοποιούνται, και σύντομα θα έχουμε θετική εξέλιξη.»

Δείτε την ανάρτηση:

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων:

Την περασμένη εβδομάδα κι επισήμως πλέον ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ξεκίνησε τις επαφές με την Διοίκηση της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑΑ) προκειμένου να συζητηθούν και να εξεταστούν οι όροι για την τροφοδοσία με Φυσικό Αέριο του Δήμου Μεγαρέων.

Στο πλαίσιο αυτών των επαφών ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑΑ) κ. Πιέρρο Χατζηγιάννη και συνεργάτη του.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης μετά τη συνάντηση δήλωσε:

«Το θέμα της τροφοδοσίας του Δήμου Μεγαρέων με Φυσικό Αέριο είναι πολύ σοβαρό και απαραίτητο για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Θα έπρεπε τα Μέγαρα να είχαν προνομιακή μεταχείριση από την κεντρική Διοίκηση και να είχε δοθεί το φυσικό αέριο εδώ και χρόνια, δεδομένου ότι στην περιοχή μας υπάρχουν οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (Νήσος Ρεβυθούσα) και από το Δήμο μας διέρχεται ο αγωγός μεταφοράς φυσικού αερίου.

Όμως ποτέ δεν είναι αργά. Οι συνθήκες επιτέλους άλλαξαν. Πρέπει η πολιτεία να μας συνδράμει και να φροντίσει έτσι ώστε ο Δήμος Μεγαρέων να πάρει φυσικό αέριο με το οποίο θα αλλάξει ριζικά η ζωή των πολιτών και να έρθει σύντομα η οικονομική ανάπτυξη σε συνδυασμό πολλών άλλων αναγκαίων προϋποθέσεων.
Σε κάθε περίπτωση εμείς θα επιμείνουμε και θα κάνουμε ότι πρέπει για να συντομευθούν οι διαδικασίες για την τροφοδοσία του Δήμου με φυσικό αέριο.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button