Ένωση Πολιτών: «Λαϊκισμοί χείριστου είδους του Κλ. Βαρελά που δυσφημίζουν τον τόπο μας»

Δελτίο τύπου του συνδυασμού «Ένωση Πολιτών» για τις ανακοινώσεις που εξέδωσε ο συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» κατά της Διοίκησης του Δήμου.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Ο Συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» του κ. Κλεάνθη Βαρελά συνεχίζει τον άσχημο κατήφορό του. Βγάζει συνεχώς ανακοινώσεις κατά της Διοίκησης του Δήμου, προχειρογραμμένες, για φτηνούς και ασήμαντους αντιπολιτευτικούς λόγους, με βασικό συστατικό τον άκρατο και χειρίστου είδους λαϊκισμό.

Ο Συνδυασμός μας «Ένωση Πολιτών» και ο επικεφαλής μας κ. Γρηγόρης Σταμούλης, είχαμε αποφασίσει από την αρχή της παρούσης θητείας μας, που ο Μεγαρικός και ο Νεοπεραμιώτικος λαός μας ανανέωσε την εμπιστοσύνη του, να μην απαντάμε στις αντιπολιτευτικές ανακοινώσεις των συνδυασμών της Αντιπολίτευσης, εφ’ όσον αυτές έχουν σοβαρό περιεχόμενο, με σκοπό να μην κουράζει τους συμπολίτες με άσκοπο «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων μέσω του Τοπικού Τύπου.

Όμως, όπως είναι φυσικό, υπάρχει και κάποιο όριο. Όταν αυτό το υπερβαίνει κάποιος συνδυασμός, με κακόπιστες, αόριστες και κακόβουλες λαϊκίστικες ανακοινώσεις, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι δεν μπορούμε να σιωπούμε, διότι αυτό θα σήμαινε παραδοχή.

Ο συνδυασμός του κ. Κλεάνθη Βαρελά με συνεχόμενες ανακοινώσεις «λαϊκίζει» μονίμως σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και τα οποία έχουν επανειλημμένως συζητηθεί και απαντηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, τόσο στην προηγούμενη θητεία της Δημοτικής Αρχής, όσο και στην παρούσα (Αστυνόμευση, Τσιγγάνοι, Απορρίμματα, Καλώδιο, Κέντρο Υγείας κ.λπ.).

Τελευταίο απαράδεκτο κείμενό τους ήταν με τίτλο «Το έτος σκουπιδιών το 2020». Ούτε λίγο, ούτε πολύ, βγάζει 4-5 φωτογραφίες γεμάτων κάδων απορριμμάτων σε αντίστοιχες περιοχές και τις δημοσιεύει στην εφημερίδα «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» (και μάλιστα πρωτοσέλιδο), γράφοντας ταυτόχρονα για ανύπαρκτο σχεδιασμό και μεθόδους του παρελθόντος.

Η υποκρισία και ο λαϊκισμός περισσεύουν. Πόσο δύσκολο είναι να γεμίσει ένας κάδος με σκουπίδια; Πόσες ώρες χρειάζεται να ξαναγεμίσει ένας κάδος, μετά την αποκομιδή του από το απορριμματοφόρο; Δεν γνωρίζει ο κ. Βαρελάς ότι ο Δήμος μας διαθέτει περίπου 2.000 κάδους απορριμμάτων και ότι η αποκομιδή τους γίνεται καθημερινά στο κέντρο της πόλεως και κάθε διήμερο στις υπόλοιπες περιοχές; Δεν γνωρίζει, ότι η υπηρεσία καθαριότητος εργάζεται με υπερβολικό φόρτο εργασίας 363 ημέρες το χρόνο (εκτός Χριστουγέννων και Πάσχα);

Αρνείται να καταλάβει την υπερπροσπάθεια διοίκησης και εργαζομένων στον τομέα καθαριότητος στην τεράστια έκταση των 330 τετρ. χιλ/τρων, με όλα τα προβλήματα που καθημερινά παρουσιάζονται (βλάβες οχημάτων, ασθένειες προσωπικού, μεγάλη απόσταση 80 χλμ της χωματερής στη Φυλή, κ.λπ.).

Τον προτρέπουμε να αναθεωρήσει τον τρόπο της αντιπολιτευτικής του τακτικής και οι ανακοινώσεις του να αποκτήσουν επιτέλους κάποια ποιότητα και σοβαρότητα, για το καλό του Δήμου μας, αλλά και του συνδυασμού του.

Δεν είναι καιρός να προβληματιστεί και να αναθεωρήσει κάποιες από τις απόψεις του, αφού το μόνο που καταφέρνει είναι να δυσφημίζει την περιοχή μας σε πανελλαδικό επίπεδο, εκλιπαρώντας εθνικά ΜΜΕ να προβάλουν και να γιγαντώνουν προβλήματα που υπάρχουν στη φαντασία του; Οι συνεργάτες του τι γνώμη έχουν περί τούτου και για την χαμηλή ποιότητα των ανακοινώσεών του;

Παρόμοια άρθρα

Back to top button