Γιώργος Τσίπρας: «Η Δυτική Αττική πρέπει να έχει φωνή στη Βουλή»

Δελτίο τύπου με τη δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργου Τσίπρα, αναφέρει:

Ο κ. Μητσοτάκης το είπε χθες στον Ασπρόπυργο καθαρά: «βάλαμε τον πήχη ψηλά και τον βάζουμε μαζί ακόμα ψηλότερα στη Δυτική Αττική, όχι απλά για την 3η αλλά για την 4η έδρα».

Απευθύνομαι σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο της Δυτικής Αττικής, μαζί και σε όσους ψήφισαν ΝΔ στις 21 Μαΐου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να φιμώσει κάθε άλλη φωνή στη Δυτική Αττική. Το ενδεχόμενο να καταλάβει μια κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις τέσσερις έδρες της Δυτικής Αττικής με κυβερνητικούς βουλευτές πρέπει να αποτραπεί. Μια τέτοια εξέλιξη δεν ωφελεί κανέναν. Δεν ωφελεί τον απλό πολίτη, είτε είναι αριστερός, είτε κεντρώος, είτε δεξιός.

Την περασμένη τετραετία οι κοινοβουλευτικές ερωτήσεις που υπέβαλλα για προβλήματα της Δυτικής Αττικής, ήταν περισσότερες από όλες μαζί τις ερωτήσεις που υπέβαλλαν οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές της ΝΔ. Γιατί; Μα γιατί ο κυβερνητικός βουλευτής δεν πρόκειται ποτέ να κάνει ερώτηση που ενοχλεί την κυβέρνησή του. Ποιος θα πιέζει ενάντια σε κυβερνητικές επιλογές για τη Δυτική Αττική που βρίσκουν ενάντιους τους κατοίκους; Ποιος μπορεί να αναδείξει ζητήματα ενοχλητικά για την εξουσία στον Ασπρόπυργο, στην Ελευσίνα, στη Μάνδρα, στα Μέγαρα, στη Φυλή;

Καλώ όλους τους πολίτες της Δυτικής Αττικής να ενισχύσουν το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, για να έχει η Δυτική Αττική φωνή στη Βουλή.

Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δώστε δύναμη στη δική σας φωνή

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button