Ι. Μαρινάκης: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Σταμούλη

Ο κ. Σταμούλης ακόμα και μετά τις εκλογές εξακολουθεί να εκτοξεύει λάσπη και συκοφαντία κατά της διοίκησης και ιδιαιτέρως κατά του Δημάρχου κ. Μαρινάκη.

 

Ο κύριος αυτός δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει εκλεγεί Δήμαρχος και από την  1η Σεπτεμβρίου θα αναλάβει το βαρύ φορτίο της διοίκησης του δήμου. Εξακολουθεί να αναλώνεται σε έναν παρατεταμένο αντιπολιτευτικό λόγο με κύριο γνώρισμα την παραποίηση της αλήθειας.

 

Η διοίκηση μας με πρωτεργάτη τον ίδιο το Δήμαρχο κατάφερε με τις μέχρι σήμερα ενέργειες της να μην επιτρέψει να γίνει το παραμικρό στα διοικητικά όρια του δήμου μας, σχετικά με την πρόθεση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να μεταφέρει τους Ρομά του δήμου Χαλανδρίου στο όρος Πατέρας.

 

Σήμερα που τα δεδομένα έχουν αλλάξει και υπάρχει το ΦΕΚ της παραχώρησης δημοσίων ακινήτων από το δημόσιο στο ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο έχει εκδοθεί στις 14 Νοεμβρίου 2013 και αναφέρει ρητά ότι το ΑΒΚ354 ακίνητο, δηλαδή το συγκεκριμένο, ανήκει εξολοκλήρου στα διοικητικά όρια του δήμου Μεγαρέων, εμείς ως διοίκηση προβήκαμε ακαριαία στις προβλεπόμενες εκ του νόμου ενέργειες.

 

Αρχικά οδηγήσαμε στο Αυτόφωρο μετά από μήνυση του ιδίου του Δημάρχου αυτούς που τόλμησαν να παρέμβουν έστω και ελάχιστα στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στα μέχρι τότε γνωστά διοικητικά όρια του δήμου μας. Εν συνεχεία και αφού λάβαμε γνώση του ανωτέρω ΦΕΚ, καταθέσαμε αίτηση ανάκλησης της εκδοθείσας άδειας από την Υπηρεσία Δόμησης του δήμου Ελευσίνας ως μη αρμόδιας να εκδίδει μια τέτοια άδεια, καθώς και αναθέσαμε στη Νομική υπηρεσία να ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα αναστολής της εκτέλεσης των εργασιών, καθώς και ακύρωσης της εκδοθείσας άδειας.

 

Την ίδια στιγμή που η διοίκηση μας προβαίνει σε αυτές τις ενέργειες, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος εξακολουθεί να συκοφαντεί το Δήμαρχο, να παραποιεί πλήρως την αλήθεια  των εγγράφων και να παραπλανεί ακόμα και σήμερα την κοινή γνώμη.

 

Όμως το ψέμα κ. Σταμούλη έχει κοντά ποδάρια και σύντομα θα αποκαλυφθούν οι κινήσεις συνωμοσίας που κάνατε προεκλογικά για να κερδίσετε τις εκλογές.

 

Όλος ο κόσμος θα μάθει πολύ σύντομα ότι όπως χρησιμοποιήσατε ως λάβαρο πολέμου προεκλογικά, το παραποιημένο από εσάς έγγραφο του Δημάρχου το οποίο αναφερόταν ρητά στους ΡΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, έτσι χρησιμοποιήσατε τρεις υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και νυν εκλεγμένους, οι οποίοι δεν είχαν το δικαίωμα υποψηφιότητας.

 

Όλος ο κόσμος θα μάθει την παρανομία της διεξαγωγής συνεστιάσεων και την αδιαφάνεια της διαχείρισης των χρημάτων που συγκεντρώσατε.

 

Δεν υποβάλατε κανένα λογαριασμό, όπως αποδεικνύεται από το διαδίκτυο, που να φαίνονται τα έσοδα από αυτή τη συνεστίαση, όπως και από μια άλλη που κάνατε πριν από ένα χρόνο περίπου. Ορίσατε τιμή πρόσκλησης τα 15 ευρώ και δεν τα δηλώσατε πουθενά, αφού οι προσκλήσεις δεν ήταν θεωρημένες από την αρμόδια ΔΟΥ.

 

Δεν υποβάλατε, όπως οφείλατε, κανένα συνολικό λογαριασμό εσόδων- εξόδων, όπως ρητά επιβλήθηκε με σωρεία εγκυκλίων που απέστειλε η Επιτροπή Εκλογικών Δαπανών. Προφανώς δεν παραδειγματιστήκατε από το πρόστιμο των 5.000 ευρώ που σας επιβλήθηκε από την ανωτέρω επιτροπή για οικονομική αδιαφάνεια στις προηγούμενες εκλογές. 

 

Συγχρόνως προβήκατε σε μια άνευ προηγουμένου προεκλογική σπατάλη χρημάτων, με πολυτελή εκλογικά κέντρα με δερμάτινα καθίσματα τόσο στα Μέγαρα όσο και στη Νέα Πέραμο, με απαστράπτουσες φωτεινές ταμπέλες και με τεράστιο όγκο διαφημιστικού υλικού, που μοιράζατε μέχρι την τελευταία ημέρα της δεύτερης εβδομάδας των εκλογών, με αποκορύφωμα το παραποιημένο φύλο της εφημερίδας «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ», που και αυτό αφορούσε στο θέμα των Ρομά. Παράλληλα το θυγατρικό σας «Μεγαρα Παραπονα» και οι υποψήφιοι σας που το διαχειρίζονταν και εξακολουθούν να το διαχειρίζονται μέχρι σήμερα, έκαναν καλά τη δουλειά τους.

 

Επενδύσατε στην παραπληροφόρηση και το ψέμα και σήμερα εξακολουθείτε να κάνετε το ίδιο.

 

Όμως επαναλαμβάνουμε, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Σταμούλη. Σύντομα θα κληθείτε να δώσετε εξηγήσεις για όλα αυτά τα ψέματα που είπατε. Ο καιρός φθάνει και τότε δεν θα μπορείτε να καλυφθείτε με το μανδύα του ανώδυνου αντιπολιτευτικού λόγου, γιατί τότε θα είσαστε Δήμαρχος, θα είσαστε διοίκηση και θα καλείστε να λογοδοτείτε καθημερινά για τις πράξεις σας και για τα ψέματα σας.

 

Εμείς θα είμαστε εκεί και θα απολαμβάνουμε καθημερινά τη χλεύη που θα εισπράττετε από τον κόσμο που παραπλανήσατε και παραπληροφορήσατε για να υφαρπάξετε την ψήφο του.

 

Εκεί θα είμαστε κ. Σταμούλη και ..καλά ξεμπερδέματα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button