Εκτός έδρας νίκη της ΝΕΜ επί του Μανδραϊκού στην παράταση (90-95)

Νικήτρια αναδείχθηκε η Νεανική Εστία Μεγαρίδος στο εκτός έδρας ματς της 21ης αγωνιστικής επί του Μανδραϊκού. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στην παράταση (90 – 95) και όλοι κάνουν λόγο για ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι με τη ΝΕΜ να κερδίζει το χαμένο έδαφος της τελευταίας της κακής εμφάνισης.

Το φύλλο αγώνα:

Μανδραϊκός – ΝΕΜ 90-95 (παρ.)
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-23, 39-38, 58-71, 86-86 (κ.α.), 90-95
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσώνος-Πολυχρόνης – Κούλης Χ.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος:

Αυτός ο υπέροχος κόσμος μας!

Μεγάλο διπλό στη Μάνδρα εχτές!

Τεράστιο αποτέλεσμα για πολλούς λόγους!
Όμως εμείς δεν θέλουμε & δεν θα σταθούμε στην νίκη μας. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που θέλουμε να αναδείξουμε.

Τον τελευταίο καιρό η ομάδα δεν είχε τα αποτελέσματα που είχε συνηθίσει ο κόσμος. Ερχόμαστε από χρονιές που η ήττα ήταν άγνωστη λέξη για μας. Φέτος όμως, στη Β’ Εθνική τα πράγματα φυσιολογικά δυσκόλεψαν.
Συζητούσαμε μεταξύ μας & λέγαμε, ότι αυτό που μας φοβίζει περισσότερο απ’ όλα είναι μην απογοητεύσουμε τον κόσμο μας. Ειδικά μετά την πολύ κακή εντός έδρας εμφάνιση με τον Εθνικό οι ανησυχίες μας κορυφώθηκαν.

Και μετά ήρθε η Μάνδρα!

Βγήκαμε για ζέσταμα & τους είδαμε πάλι όλους εκεί. Απτόητους από ήττες, από κορωνοιούς, από απογοήτευση, από τα πάντα! Πάλι εκατοντάδες εκεί, γυναίκες, παιδιά, φίλοι, κουμπάροι, οικογένεια! Να φωνάζουν, να γελάνε, να φοβούνται, να ζουν μαζί μας το παραμύθι!

Όσο έχουμε αυτούς η «δάδα» δεν θα σβήσει ποτέ! Και θα ανάβει δείχνοντας τον δρόμο προς την υγεία, την ευγενή άμιλλα και την αγάπη για μια ομάδα που μεγάλωσε αρκετά ώστε να γίνει ιδέα!

Μεγάλο & βαρύ το φορτίο να μην σας απογοητεύσουμε, όπως μεγάλη και δυνατή είναι η αγάπη σας!

Γιατί εμείς αυτό το μπάσκετ πρεσβεύουμε…

Γιατί για όλους εμάς…

Above all, our Team!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button