Γιάννα Ρήγα: «Ακούστηκαν ψέματα πολλά, ας πούμε και καμιά αλήθεια»

Η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μεγαρέων, Γιάννα Ρήγα, με την επιστολή της, ως απάντηση στην επιστολή του Γιώργου Μπερδελή, αναφέρει τα εξής:

Με ιδιαίτερη έκπληξη διάβασα την επιστολή του κ. Μπερδελή, με την οποία απαντάει στον κ. Νικόλιζα και αυτόματα μου δημιουργήθηκαν δύο απορίες.

Ποιος τελικά είναι επικεφαλής στη δημοτική παράταξη «Τώρα»;
«Γιώργος Μπερδελής – Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Τώρα» – Δημοτικός Σύμβουλος»

Πότε υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Βόρδος;

«Πώς αντιδράσατε όταν η διοίκηση Σταμούλη (και η κ. Γιάννα Ρήγα), δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση μου να συνεχίσει την θητεία του στο Νομικό Πρόσωπο το πιο επιτυχημένο μέλος του Ηρόδωρου ο Δημήτρης ο Βόρδος, για να ψηφιστεί ο κουμπάρος του κ. Σταμούλη που ελάχιστα είχε προσφέρει;»

Στην πρώτη μου απορία δεν θα αναφερθώ περαιτέρω, το θέμα θα λυθεί από τους δύο επικεφαλής του «ΤΩΡΑ».

Δεν μπορώ όμως να μην αναφέρω ότι ο κ. Βόρδος ουδέποτε υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» (ούτε καν αναπληρωματικό!!!) τόσο κατά τη διάρκεια της δικής μου θητεία, από το 2014 έως και τον Νοέμβριο του 2021, όσο και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητεία του Δ.Σ., από το 2011 έως το 2014. Σε ποιά θητεία του κ. Βόρδου αναφέρεται ο κ. Μπερδελής (δεν θα ήθελα να αμφισβητήσω την αξία του κ. Βόρδου με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο) όταν ουδέποτε υπήρξε κάποια θητεία!!!

Και επειδή μου αρέσει να μιλάω πάντα με στοιχεία, επισυνάπτω προς ενημέρωση όλων και τις συνθέσεις των Διοικητικών Συμβουλίων του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» από το 2011 έως και το 2021.

Επίσης, θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ. Μπερδελή (αν και αυτός το γνωρίζει καλύτερα από εμένα, έχοντας τεράστια πολιτική εμπειρία) ότι ο Πρόεδρος, καθώς και το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» ψηφίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαρέων, οπότε όπως όλοι καταλαβαίνουμε, είναι αδύνατον να αποφασίσω μόνη μου για ένα μέλος του Δ.Σ. το οποίο προκύπτει από μια δημοκρατική διαδικασία, τη ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κ. Μπερδελή να σταματήσει να εκτοξεύει ψευδολογήματα εναντίον μου με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις και αντιπαραθέσεις ώστε να με πλήξει ηθικά και πολιτικά, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να είναι έτοιμος να υποστεί και τις συνέπειες του νόμου που θα αφορούν στα ψέματα και τις συκοφαντίες.

ΔΣ ΗΡΟΔΩΡΟΥ 2011-2021

Παρόμοια άρθρα

Back to top button