Γ. Στρατούρης: «Με συνέπεια λόγων και έργων δίνουμε τη μάχη για τον δήμο μας»

Επιστολή του δημοτικού συμβούλου της δημοτικής κοινότητας Μεγάρων Γ. Στρατούρη, αναφέρεται στις πρωτοβουλίες και ενέργειες οι οποίες δρομολογούνται με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του κέντρου υγείας Μεγάρων. Αναλυτικά:

Την Δευτέρα 19-10-2020 σε μια από κοινού ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που αναπτύξαμε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Θωμάς Κεφαλόπουλος, Γεώργιος Στρατούρης και Αναστάσιος Καλλιάς , προχωρήσαμε σε ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και επισκεφθήκαμε την 2η ΔΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ προκειμένου να επιτύχουμε την καλύτερη λειτουργιά του Κ.Υ ΜΕΓΑΡΩΝ καθώς και την ένταξη αυτού, στα Κ.Υγείας που ήδη εκτελούν στην Αττική ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ κορωνοϊού σε ύποπτα κρούσματα .

Επιπροσθέτως λαμβάνοντας υπ όψη την δεδομένη ιδιαιτερότητα της περιοχής μας, την οποία και εκθέσαμε επαρκώς, με τον μεγάλο όγκο μειονοτικών και ευπαθών ομάδων (Μετανάστες, ΡΟΜΑ, κτλ) ζητήσαμε ως επιτακτική ανάγκη την παρουσία και ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ που εκτελεί δωρεάν προληπτικούς ελέγχους Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ώστε να διαχειριστούμε και να περιορίσουμε τυχόν διασπορά και από τέτοιες εστίες .

Αν και η πολιτική ηγεσία του Δήμου μας λόγω αυτών των υγειονομικών , κοινωνικών και οικονομικών προεκτάσεων του θέματος θα έπρεπε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, εν τούτοις ως αντιλαμβάνεστε και διαπιστώνετε ιδίοις όμμασι απουσιάζει εντελώς.

Έτσι διαβλέποντας το πολιτικό κενό και την επερχόμενη απειλή , ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Αναλάβαμε δράση και συνομιλήσαμε τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 2ης ΔΥΠΕ Κο Χρήστο Ροϊλό και τον ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ Κο Περικλή Αλεβίζο μεταφέροντας τους, τους παραπάνω σοβαρούς και ισχυρούς λόγους που αποτελούν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ . Ο κος Ροϊλός έχει αποδείξει έμπρακτα τον ενδιαφέρον του για τον τόπο μας με την επαναλειτουργία του Κ.Υ σε 24ωρη βάση και προχωρά άμεσα σε διοικητικές ενέργειες ( βρίσκονται σε εξέλιξη) που θα συμβάλουν πολύ θετικά στο σύντομο μέλλον.

Είναι κοινή αλήθεια φίλες και φίλοι πως οι πολιτικοί, οι πολιτικές που προάγουν, αλλά και οι θεσμοί γενικότερα κρίνονται στις δύσκολες στιγμές.

Εμείς αν και δεν αποτελούμε μέλη της διοίκησης , από την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης υπηρετούμε τους δημότες Θεωρούμε δε πως ο καθένας κρίνεται (συμφώνα με την θέση που κατέχει) από τις μάχες τις οποίες δίνει , από το πόσο ικανός είναι να προλάβει ή να διαμορφώσει τις εξελίξεις και το κυριότερο το πόσο στέκεται εν τέλει στο ύψος των περιστάσεων τις κρίσιμες στιγμές.

Και καθώς σήμερα Η ΥΓΕΙΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ είναι άρρηκτα συνδεδεμένες απαιτούνται ενέργειες και δουλειά σ όλους τους τομείς και όπως βλέπετε η επανάπαυση είναι το μονό που δεν μας χαρακτηρίζει, αλλά μας χαρακτηρίζει η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΟΓΩΝ και ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ .

Στην προηγούμενη δημοσίευση μου είχα ανακοινώσει ότι θα ακολουθήσουν από κοινού ενέργειες με τους κ.κ Θ Κεφαλόπουλο & Α Καλλιά τις οποίες και κάναμε πράξη, καθώς το ζητούμενο είναι η αξιοπιστία σε κάθε επίπεδο της πολιτικής.

Γεώργιος Σωτ Στρατούρης
Υποπλοίαρχος Π.Ν εα
Δημοτικός Σύμβουλος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button