Αν. Καλλιάς: Στο Ταμείο Ανάκαμψης το Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Δελτίο τύπου αναφέρεται στη συνάντηση που είχαν ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Γ. Κώτσηρας και ο προέδρος της διοικούσης επιτροπής του Κέντρου Υγείας Μεγάρων και δημοτικός σύμβουλος, κ. Α. Καλλιάς με τον υπουργό Υγείας, κ. Α. Πλεύρη, σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου, με θέμα τη λειτουργία και την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Μεγάρων.

Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκε η ένταξη του Κ.Υ. Μεγάρων στο Ταμείο Ανάκαμψης, γεγονός σημαντικό για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Κ.Υ. και την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του Δήμου Μεγαρέων.

Έτσι εξασφαλίζεται ισχυρή χρηματοδότηση του Κ.Υ. και μάλιστα ο κ. Πλεύρης διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του Κ.Υ. και τον Υφυπουργό ότι θα ενισχυθεί περαιτέρω με προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές η πρωτοβάθμια δομή υγείας των Μεγάρων.

Σε δήλωσή του ο κος Καλλιάς Αναστάσιος ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πλεύρη για την απόφασή του αυτή να ενταχθεί το Κέντρο Υγείας Μεγάρων στο Ταμείο Ανάκαμψης. Η ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγείας είναι εξαιρετικά σημαντική για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας ενός κράτους απέναντι στους πολίτες του.

Δηλώνω ότι όλοι στο Κ.Υ. είμαστε πάντα κοντά σε όλους τους πολίτες,τόσο η διοίκηση όσο και το προσωπικό που τόσα χρόνια δίνει τη δική του μάχη προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες μας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Γεώργιο Κώτσηρα για την αρωγή του προς το Κ.Υ. Μεγάρων. Ας στηρίξουμε όλοι, διοίκηση και πολίτες το τόσο σημαντικό έργο που προσφέρει το Κέντρο Υγείας στον τόπο μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button