Παραπληροφόρηση από τον Γρ. Σταμούλη καταγγέλει η δημοτική αρχή

Ο κ. Σταμούλης πανικόβλητος παραληρεί παραπληροφορώντας
 
Η άγνοια μερικές φορές είναι ανώδυνη, όταν όμως συνοδεύεται από φόβο, και εκδηλώνεται από αυτούς που ονειρεύονται εξουσία, καταντά επικίνδυνη. Στο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Σταμούλης την προηγούμενη εβδομάδα, σχετικά με την απόφαση του ΥΠ.ΕΣ. να επιχορηγήσει το Δήμο μας ώστε να καλύψει το χρέος προς την ΕΥΔΑΠ, ο οποιοσδήποτε διακρίνει εύκολα ότι ο συντάκτης του κειμένου αυτού διακατέχεται από σύνδρομο πανικού και  άγνοιας.
 
Η διοίκηση του ΥΠ.ΕΣ. μετά από αίτημα και έντονη πίεση του Δημάρχου Μεγαρέων, αποφάσισε να ρυθμίσει τις οφειλές μερικών και όχι όλων των Δήμων, προς τις ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ. Η απόφαση αυτή δεν χρήζει της ερμηνείας που επιχειρεί να περάσει ο κ. Σταμούλης εξυπηρετώντας τους δικούς του ιδιοτελείς καθαρά σκοπούς.
 
Η εμπάθεια του προς το πρόσωπο του Δημάρχου, τον οδηγεί σε παραλήρημα παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας.Δεν είναι τυχαίο που κανένας άλλος από την αντιπολίτευση δεν κρατά τέτοια απαξιωτική στάση για την θετική και ωφέλιμη για τον τόπο μας εξέλιξη του θέματος αυτού. Αν ήθελε ο  κ. Σταμούλης, θα φρόντιζε να ενημερωθεί για το τι ψηφίστηκε τελικά στη Βουλή και να αποφύγει το ολίσθημα στο οποίο οδηγείτε, διοχετεύοντας εσφαλμένες ερμηνείες.
 
Είναι απολύτως σαφές ότι ο Δήμος μας απαλλάσσεται πλήρως από το δυσβάσταχτο χρέος προς την ΕΥΔΑΠ, και για ότι αφορά χρέη μέχρι τέλος του 2011, δεν θα υπάρχει καμία παρακράτηση. Το οφειλόμενο χρέος για το διάστημα 1-1-2012 έως 31-7-2013, το οποίο θα καλυφθεί κι αυτό από κρατικούς πόρους, θα αποδοθεί σε διάστημα 12 ετών.
 
Για τους υπαινιγμούς που αφήνει ο κ. Σταμούλης περί αγκυροβολίου, ιχθυοκαλλιεργειών και εφορίας, δείχνει να έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Αλήθεια πότε είδε πλοίο να αγκυροβολεί πλέον στην Πάχη; Πότε είδε να τοποθετούνται άλλες μονάδες στην Κακιά Σκάλα
 
Από το Γ.Ε.Φ. που στεγάζεται στο κτήριο της πρώην εφορίας από πότε έχει να περάσει να δει πόσοι συμπολίτες μας εξυπηρετούνται; Μάλλον όταν φύγουν οι κάμερες, τελειώνει ο ρόλος του. Η δημοτική αρχή έκανε το καθήκον της με το παραπάνω προσφεύγοντας στις αρμόδιες αρχές, χωρίς να επιχειρήσει να υποκαταστήσει αυτές.
 
Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι οι εξελίξεις στο Δήμο μας, φέρνουν τον κ. Σταμούλη σε δύσκολη θέση, αφού δεν μπορεί να φρενάρει το ρυθμό με τον οποίο κινείται η διοίκηση υλοποιώντας το έργο που ανέλαβε με εντολή του Μεγαρικού και Νεοπεραμιώτικου λαού.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button