Γ. Κώτσηρας: Συνάντηση με Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ για προβολή της Δυτικής Αττικής 

Δελτίο τύπου του βουλευτή Δυτικής Αττικής, Γιώργου Κώτσηρα, σχετικά με συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Φραγκάκη:

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κώτσηρας συναντήθηκε με τον κ. Φραγκάκη, Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, και συζήτησαν για πρωτοβουλίες που μπορούν να ληφθούν για την τουριστική προβολή της Δυτικής Αττικής. Ενδεικτικά, αναφέρθηκαν σε θεματικές όπως τα αγροτικά προϊόντα, το παραθαλάσσιο μέτωπο, τον κοινωνικό τουρισμό, τα μνημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, τον μοναστηριακό τουρισμό και διάφορα πολιτιστικά δρώμενα.

Ο κ. Κώτσηρας κατέθεσε πρόσφατα και σχετική ερώτηση στον Υπουργό Τουρισμού, καθώς πιστεύει, όπως έχει τονίσει επανειλημμένως, ότι ο τουρισμός πρέπει να αποτελέσει για την Δυτική Αττική αναπτυξιακό συντελεστή, μέσω της τόνωσης της επισκεψιμότητάς της, με την ανάπτυξη ποικίλων μορφών τουρισμού.

Ο Γ.Γ. τόνισε ότι θα υπάρξουν σύντομα δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση κατόπιν των προτάσεων του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κώτσηρας εξέφρασε την ικανοποίηση του από τη συνάντηση με τον κ. Φραγκάκη και δήλωσε τα εξής: «Λαμβάνω κάθε πρωτοβουλία, στο πλαίσιο, των δυνατοτήτων μου, ώστε να ενισχυθεί η προβολή της Δυτικής Αττικής.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button