Γ. Κώτσηρας: Συνάντηση εργασίας στην «ΚΤΥΠ ΑΕ» για τα σχολικά κτίρια της Δ. Αττικής

Δελτίο Τύπου του Βουλευτή Δυτικής Αττικής, κ. Γιώργου Κώτσηρα, σχετικά με συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε χθες, Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 με τη διοίκηση της «ΚΤΥΠ Α.Ε.»:

Ο Βουλευτής της Δυτικής Αττικής κ. Γιώργος Κώτσηρας πραγματοποίησε την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», κ. Τ. Κατσίπο, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Α. Γιάνναρη, σχετικά με έργα κτιριακών υποδομών σχολείων της Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν σε έργα, τα οποία βρίσκονται στον προγραμματισμό της «ΚτΥπ Α.Ε.», όπως το 8 ο Δημοτικό Σχολείο Δήμου Φυλής, το Γυμνάσιο Ερυθρών, το 4 ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου, το 2 ο και 7 ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας, το 1 ο και 2 ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, το 4 ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων και τέλος της προσπάθεια για την ανέγερση – λειτουργία του 2 ου Λυκείου Ασπροπύργου. Επίσης, ενημερώθηκε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν υπογραφεί συμβάσεις για την προμήθεια οκτώ προκατασκευασμένων αιθουσών για σχολικές ανάγκες του Δήμου Μεγαρέων.

Η διοίκηση της «ΚτΥπ Α.Ε.» διαβεβαίωσε τον κ. Κώτσηρα ότι θα συμβάλει στην ταχύτερη δυνατή εξέλιξη των ως άνω έργων, προκειμένου οι σχολικές υποδομές Δυτικής Αττικής να βελτιωθούν επ’ ωφελεία των τοπικών κοινωνιών και ειδικότερα των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Ο βουλευτής κ. Κώτσηρας, μετά τη συνάντηση, δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΚτΥπ Α.Ε» για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε σήμερα και θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία για την επιτάχυνση των έργων που αφορούν τις κτιριακές υποδομές της Δυτικής Αττικής. Είμαι βέβαιος ότι τόσο η διοίκηση της «Κτ.Υπ. Α.Ε.», όσο και ο αρμόδιος Υπουργός κ. Κ. Καραμανλής θα συνδράμουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια. Παραμένω διαρκώς παρών, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών της Δυτικής Αττικής προσπαθώντας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, να συμβάλω στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button