Εθνική αντιπρόταση για έξοδο από την κρίση

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Τέλος στα λόγια, ώρα να ανεβάσουμε τη χώρα μας από εκεί που μας έριξαν
Δύο εβδομάδες για τις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα. Σε μια Ελλάδα καταρρακωμένη από την κρίση, εξιλαστήριο θύμα του συστήματος, ταλαιπωρημένη από το πολιτικό της σύστημα, πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί ανάμεσα στα λιοντάρια των δανειστών και τους αγανακτισμένους-δικαίως εν πολλοίς-πολίτες.
Την Μαΐου, ήρθε η ώρα. Να μιλήσουμε όλοι. Να καταθέσουμε την άποψή μας έμπρακτα. Με ψήφο. Με ψήφο σε αυτό που πιστεύουμε ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Πέρα από ό, τι πίστευε και υποστήριζε ο καθένας μας, ήρθε η ώρα της ρήξης.
Η ρωγμή στην κοινωνία ορατή. Η ρήξη στο πολιτικό σύστημα επερχόμενη. Η χώρα αιμορραγεί. Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια να δουλέψουμε όλοι μαζί για να τη σώσουμε.
Ώρα να μπει η κόκκινη γραμμή στην ψήφο «πελάτη», στην ψήφο «άγνοιας», στην ψήφο «συμφέροντος». Ώρα να σκεφτούμε την πατρίδα, αυτήν την κρίσιμη στιγμή, που χρειάζεται καθαρή λαϊκή εντολή για να επιβιώσει. Για να σχηματίσει μια κυβέρνηση που θα μπορεί να την οδηγήσει στο τέλος του τούνελ της κρίσης, της επιδεινούμενης ανεργίας, της τραυματισμένης επιχειρηματικότητας, της οικονομικής ύφεσης, της χαμένης εμπιστοσύνης στην Ευρώπη.
Οι άνθρωποι που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε αυτήν την ύστατη στιγμή για την χώρα πρέπει να είναι αυτοί που ο κάθε ένας από εμάς θα εμπιστευόταν, που γνωρίζει, που έχει δει, που έχουν αποδείξει τις ικανότητες, την διάθεση, την δύναμη να σηκώσουν το βάρος της εύθυνης.
Μακριά από τις παροχολογίες του παρελθόντος, δεσμά πολιτικών στηρίξεων και αλισβερίσια, ήρθε η ώρα για αλλαγή στην κάλπη. Η απογοήτευση και η αγανάκτηση πρέπει να πάρει το δρόμο της ουσιαστικής και δημιουργικής ρήξης με το παρελθόν για να ανατείλει το νέο.
Ο Πάνος Καμμένος και εγώ προσωπικά, πήραμε το ρίσκο, να αφήσουμε πίσω το παρελθόν, να κάνουμε την τομή, γιατί πλέον η Ελλάδα μας αντιμετωπίζει μια νέα κρίσιμη κατάσταση.
Για ένα άμεσα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.
Για την Εθνική Αντιπρόταση.
Για την εθνική ανάγκη ύπαρξης ρεαλιστικού, συγκροτημένου, δομημένου τρόπου μετάβασης σε ένα υγιές και βιώσιμο μέλλον για τον Ελληνισμό.
Σε αυτήν την κρίσιμη ώρα, καλούμε όλους εσάς να γίνετε μαζί μας οι φορείς της ανατροπής, οι ψηφοφόροι του αύριο, οι πολίτες της ευθύνης
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Λεωφ. Δημοκρατίας 78
τηλ.6944270994
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΓΆΡΩΝ
Κεντρική Πλατεία Μεγάρων (άνωθεν Εθνικής Τράπεζας) 1ος Όροφος
Tηλ.2296089010 fax.2296089012 κιν.6944270994
www.μακρυγιαννης.gr
http://www.facebook.com/groups/155004212312/
makrygiannis

Παρόμοια άρθρα

Back to top button