Γ. Κώτσηρας: «Στοχεύουμε στην εκπαιδευτική αναβάθμιση της Δυτικής Αττικής»

Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, σήμερα, 13 Δεκεμβρίου, συναντήθηκε με την Υφυπουργό Παιδείας, αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, Σοφία Ζαχαράκη και εκπροσώπους των Δήμων Μεγαρέων (κα Λένα Ρήγα, Αντιδήμαρχο Παιδείας) και Μάνδρας-Ειδυλλίας (κο Αριστοτέλη Μπότση, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την Υφυπουργό συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απασχολούν τις ως άνω δύο περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Τέθηκε, μεταξύ άλλων, το επείγον θέμα του ΓΕΛ Ερυθρών, η δυνατότητα ίδρυσης Εσπερινού ΕΠΑΛ στα Μέγαρα και Δημοτικού Σχολείου στην Κινέτα, καθώς και άλλα θέματα σχετικά με την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής πολιτικής στην περιοχή.

Ο κ. Κώτσηρας δεσμεύτηκε πως θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με την Υφυπουργό, ώστε να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι και να επιλυθούν τα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο των κατοίκων της Δυτικής Αττικής σε επίπεδο εκπαιδευτικών δομών.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button