«Δικαίωμα στην υγεία αλλά και υποχρέωσή μου να σέβομαι την υγεία του άλλου»

Δελτίο τύπου της My Grand Road και του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ελευσίνας αναφέρεται στη δράση που πραγματοποίησαν από κοινού μετά από πρόσκληση της Λέσχης Αυτοκινήτων Start Line. Η My Grand Road σε συνεργασία με τους πρόσκοπους Ελευσίνας συμμετείχε σε παράλληλη εκδήλωση ενόψει του 41ου Ράλλυ Παλάδιου με εκκίνηση τη Μάνδρα Αττικής το Σάββατο 11/12/2021.

Συγκεκριμένα, μέλη του οργανισμού της My Grand Road και των προσκόπων παρευρέθηκαν στον χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων ράλλυ στη Μάνδρα όπου ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες οδηγούς και συνοδηγούς αλλά και τους θεατές για τα μέτρα οδικής ασφάλειας αλλά και της κυκλοφοριακής αγωγής. Επίσης σε κάθε αυτοκίνητο ράλλυ τοποθετήθηκε ειδικό αυτοκόλλητα με κοινωνικό μήνυμα στο πλαίσιο της 10ης Δεκεμβρίου – Παγκόσμια ημέρα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε συνδυασμό με την Πρόληψη των Τροχαίων ατυχημάτων αλλά και την Κλιματική Αλλαγή.

Επιπλέον τα μέλη της διοργάνωσης έδωσαν εκκίνηση σηκώνοντας τη σημαία του αγώνα στα αγωνιστικά οχήματα καθώς και χειροκρότησαν τους αγωνιζόμενους. Η συμμαχία φορέων συνεχίζεται προκειμένου να συμβάλλουμε στην μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων αλλά και συνάμα να προβάλουμε τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Επίσης ενημερώθηκαν στον χώρο της εκκίνησης ο υφυπουργός Αθλητισμού, κύριος Ελευθέριος Αυγενάκης, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, κ. Γιώργος Κώτσηρας, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, κ. Χρήστος Στάθης και άλλοι επίσημοι παρευρισκόμενοι.

Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια λέσχη για την τιμητική απονομή στους εκπροσώπους των φορέων μας στην βραδινή εκδήλωση της απονομής των κυπέλων στους νικητές του αγώνα καθώς ευχαριστούμε ιδιαίτερα το ξενοδοχείο ELEFSIS HOTEL για την υποστήριξη προκειμένου να υλοποιηθεί η δράση.
Δικαίωμα στην Υγεία, αλλά και Υποχρέωσή μου να σέβομαι την Υγεία του Άλλου.

Με εκτίμηση

MY GRAND ROAD
Σωτήρης Γιαννόπουλος

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΚΣΟΠΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Δημήτρης Ελένης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button