Ευ. Λιάκος: «Η Δυτική Αττική στο επίκεντρο»

Περιοδεία σε τρεις Δήμους της Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε σήμερα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Στεργίου. Ο κύριος Λιάκος, βουλευτής Δυτικής Αττικής συνόδεψε τον κ. Στεργίου στις επισκέψεις του στους όμορους Δήμους, ενώ παρευρέθηκε και στις συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, σύμφωνα με δελτίο τύπου από το γραφείο του κ. Λιάκου.

Η περιοδεία περιλάμβανε συζητήσεις με τους δημάρχους, αλλά και επισκέψεις σε σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την συνολική ανάπτυξη της Δυτικής Αττικής. Μεταξύ άλλων, ο κ. Στεργίου και ο κ. Λιάκος επισκέφτηκαν την Διεύθυνση Λιμένος Ελευσίνας, το Πάρκο Μαγούλας, το Θριάσιο Νοσοκομείο, τον Κόμβο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθήνας – Θήβας του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, το Πάρκο Γκορυτσάς και τον Βιοκλιματικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Ασπροπύργου.

Ο κ. Λιάκος, είχε την ευκαιρία να εκθέσει στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των κατοίκων, αλλά και να του δείξει τις προοπτικές ανάπτυξης της Δυτικής Αττικής.

Σε δήλωση του μετά το πέρας της περιοδείας, ο κ. Λιάκος ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Είναι σπουδαίο να στρέφονται επιτέλους τα βλέμματα στην Δυτική́ Αττική́. Οι δυνατότητες της είναι απερίγραπτες το στήριζα και θα το στηρίζω μέχρι να δικαιωθούν οι προσδοκίες όλων μας. Κάλεσα τον κύριο Στεργίου να επισκεφτεί και τους υπόλοιπους Δήμους της περιοχής μας, ώστε να έχει και ο ίδιος άποψη για τις προοπτικές του τόπου μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button