Ευ. Λιάκος: «Έργο πνοής η ολοκλήρωση των δίδυμων σηράγγων Σκαραμαγκά»

«Έργο πνοής για τη Δυτική Αττική» χαρακτηρίζει ο βουλευτής της περιοχής και Γραμματέας της Βουλής, κ. Λιάκος Ευάγγελος, την ολοκλήρωση των δίδυμων σηράγγων Σκαραμαγκά, όπως και τον ανισόπεδο κόμβο και τη σύνδεση του με τη Λεωφόρο Καβάλας, σύμφωνα με δελτίο τύπου εκ του γραφείου του.

Γνωρίζοντας τη σημασία του συγκεκριμένου έργου για ολόκληρη την περιοχή της Δυτικής Αττικής, πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων με πολλά κυβερνητικά στελέχη, αλλά και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, με στόχο την επίσπευση των διαδικασιών.

Ο κ. Λιάκος έχει παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναπτυξιακού μετασχηματισμού της Δυτικής Αττικής, με κύριο άξονα τα έργα υποδομής που συνδυαστικά είναι ικανά να αναδείξουν όλες τις προοπτικές της περιοχής μας.

Η ολοκλήρωση των συγκεκριμένων έργων, αναμένεται επίσης να συμβάλλει ουσιαστικά στην επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος που ταλαιπωρεί καθημερινά χιλιάδες πολίτες.

Σε μήνυμα του στα social media ο Βουλευτής, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαι ικανοποιημένος για αυτήν την εξέλιξη και χαρούμενος που ευοδώθηκαν οι προτάσεις και προσπάθειες μου προς αυτήν την κατεύθυνση. Ευχαριστώ τον υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη για το ένθερμο ενδιαφέρον του για την περιοχή μας, καθώς η τελευταία μας συνάντηση απέδωσε καρπούς».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button