Αποκάλυψη Ευάγγελου Λιάκου για τη λήψη επιπλέον μέτρων στήριξης σε Ασπρόπυργο Ελευσίνα και Μάνδρα

Δελτίο τύπου από το γραφείο του βουλευτή δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελου Λιάκου αναφέρεται στις κινήσεις και δραστηριότητες του βουλευτή γύρω από την εξέλιξη και την πορεία της πανδημίας στην επικράτεια της δυτικής Αττικής, όπου και ελήφθησαν τα έκτακτα μέτρα.

Αναλυτικά το δελτίο αναφέρει:

Συνέντευξη παραχώρησε ο βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Λιάκος Ευάγγελος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» και στη δημοσιογράφο Ανδριάνα Ζαρακέλη, αναφορικά με τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19 σε Δήμους της Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Λιάκος, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι σε συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα, με τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γιώργο Γεραπετρίτη, πρότεινε την λήψη επιπλέον μέτρων στήριξης για τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες του Ασπροπύργου, της Ελευσίνας και της Μάνδρας, οι οποίοι επλήγησαν από τα πρόσθετα μέτρα της κυβέρνησης.

Σχετικά με την υλοποίηση τους ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

«Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι σε τέτοια ζητήματα δρα άμεσα και πάντα με θετικό κοινωνικό πρόσημο, οπότε είμαι αισιόδοξος για αυτή την εξέλιξη».

Ο κ. Λιάκος, όντας και ο ίδιος κάτοικος της περιοχής, φρόντισε να μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί σήμερα στους τρεις Δήμους, με την αύξηση της αστυνόμευσης και τον περιορισμό της μετακίνησης των πολιτών.

Ο βουλευτής, ανέφερε επίσης, ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και του είχε μεταφέρει τα ζητήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν από τα «παραθυράκια», που άφηναν τα οριζόντια μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, σε μια περιφέρεια, όπως η Δυτική Αττική.

Τέλος, ο κ. Λιάκος έκλεισε τη συνέντευξη με μια παρότρυνση προς τους κατοίκους της περιοχής, να τηρούν τα μέτρα και να ενημερωθούν για τα σημεία που πραγματοποιούνται τα rapid test, ώστε να αποκτήσουν οι ειδικοί μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Γιατρός δεν είμαι, αλλά ως μηχανικός γνωρίζω ότι όσο καλύτερα ξέρουμε ένα πρόβλημα, τόσο πιο εύκολο είναι να το λύσουμε».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button