Έντονη δυσοσμία στην πλατεία Λυτάρα – Έσπασε αγωγός αποχέτευσης

Ο αγωγός αποχέτευσης στην πλατεία Λυτάρα «έσκασε», με αποτέλεσμα γωνιακό κατάστημα (café-σάντουιτς) να υποστεί μεγάλες ζημιές, αφού τα λύματα του κεντρικού αγωγού, άρχισαν να βγαίνουν μέσα από τις αποχετεύσεις του καταστήματος.

Τα βοθρολύματα εκτός των ζημιών που προκάλεσαν στο κατάστημα, κάλυψαν στο σημείο εκείνο την κεντρική οδό της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και τον παράλληλο δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, που βρίσκεται στην πλατεία Λυτάρα, δημιουργώντας μια αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω της έντονης δυσοσμίας. Στο σημείο έφτασαν συνεργείο του δήμου και αποφρακτικό όχημα, προκειμένου άμεσα να αποκατασταθεί η βλάβη.

Σε συνομιλία πάντως που είχαμε (Εφημερίδα Άποψη) με τους υπεύθυνους του καταστήματος που επλήγη, μας ενημέρωσαν ότι προτίθενται άμεσα να καταθέσουν μηνύσεις κατά των υπεύθυνων.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, το ερώτημα που γεννάται και θα πρέπει άμεσα να απαντήσουν ο εργολάβος του έργου, αλλά και οι αρμόδιοι του δήμου είναι το εξής: Πως ένα «σχεδόν καινούργιο έργο» όπως αυτό της αποχέτευσης, ευθύνεται για τα παραπάνω;

Παρόμοια άρθρα

Back to top button