Δήμαρχος Μεγαρέων: Ευχές στους Υποψήφιους Φοιτητές

Η προετοιμασία των μαθητών και των μαθητριών της Γ΄ Λυκείου για τις εξετάσεις εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπήκε στην τελική της ευθεία.

Οι μαθητές και μαθήτριες δίνουν σε λίγες ημέρες την σημαντικότερη μέχρι τώρα μάχη για το μέλλον τους, μια μάχη που θα αποτελέσει και το εφαλτήριο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και τη νέα τους ζωή στη δύσκολη εποχή που ζούμε.

Ενόψει λοιπόν των πανελλήνιων εξετάσεων ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν σταθμό, αλλά και κορύφωση των προσπαθειών των μαθητών και μαθητριών για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας. Καλούνται και φέτος οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, να δώσουν την πρώτη ίσως σημαντική μάχη της ζωής τους, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Με νηφάλια σκέψη, αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητες τους και ψυχραιμία, θα πρέπει να δώσουν αυτόν τον αγώνα έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες και στους συνοδοιπόρους τους, τους γονείς και τους καθηγητές, οι οποίοι στηρίζουν κάθε προσπάθεια των παιδιών, καλή υπομονή, έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μια νέα αρχή και ένα νέο ταξίδι ξεκινάει.

Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ανταμείψει τους κόπους και τις προσπάθειες όλων και θα σημάνει την αρχή για έναν νέο κύκλο εμπειριών και γνώσεων, που θα αποτελέσουν μελλοντικά ισχυρότατο όπλο για την επαγγελματική και προσωπική καταξίωση και θα είναι το εισιτήριο για να εκπληρωθούν με θάρρος και αυτοπεποίθηση τα όνειρα όλων.

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button