Επίσκεψη του Στ. Πουλή στο Αστυνομικό Τμήμα, την ΠΥ και τη Λαϊκή Μεγάρων

Σήμερα στα Μέγαρα ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης Πουλής επισκέφθηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όπου συνομίλησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κουμιώτη και την Ασφάλεια Μεγάρων όπου και συζήτησε με τον Διοικητή κ. Βανάκα.

Το πρόβλημα υποστελέχωσης των Αστυνομικών Τμημάτων και των Τμημάτων Ασφαλείας έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις καθώς πλέον οι εναπομείναντες Αστυνομικοί αδυνατούν να ανταποκριθούν στο σύνολο των περιστατικών που προκύπτουν. Ενδεικτικά, στην Ασφάλεια Μεγάρων υπηρετούν 12 άτομα εκ των οποίων μόνο οι 2 είναι αξιωματικοί! Αντίστοιχες ελλείψεις σε προσωπικό παρατηρούνται και στα υπόλοιπα 5 τμήματα της Δυτικής Αττικής. Παράλληλα, η συντήρηση του στόλου των αστυνομικών οχημάτων καθώς και τους εξοπλισμού των ενστόλων πραγματοποιείται αποκλειστικά από δωρεές ιδιωτών, ενώ την ίδια ώρα ο καθαρισμός των αστυνομικών τμημάτων γίνεται από τους ίδιους τους αστυνομικούς καθώς δεν υπάρχουν συνεργεία καθαρισμού.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Διοικητή κ. Καιάφα όπου συζήτησαν για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς διανύουμε τους πρώτους καλοκαιρινούς μήνες και οι μνήμες από τις περσινές τραγικές στιγμές στην Κινέτα είναι ακόμα ζωντανές.

Επισκέφθηκε επίσης τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου Μεγαρέων και τον Διευθυντή των Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Σύρο.

Στη δε λαϊκή αγορά των Μεγάρων συζήτησε με τους αγρότες και τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button