Επίσκεψη Στ. Πουλή στη Χαλυβουργική και στη λαϊκή αγορά της Μάνδρας

Επίσκεψη Στ. Πουλή στη Χαλυβουργική και στη λαϊκή αγορά της Μάνδρας

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία Σταμάτης Πουλής, στις εγκαταστάσεις της Χαλυβουργικής και στη λαϊκή αγορά της Μάνδρας.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Σήμερα, 25 Ιουλίου 2019 ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης Πουλής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Χαλυβουργικής και συνομίλησε για αρκετή ώρα με το Σωματείο και τους Εργαζόμενους, οι οποίο τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης θα διασφαλίσουν όλες τις θέσεις εργασίας και παράλληλα θα θέσουν τις βάσεις για νέες δουλειές και κοινωνική αλληλεγγύη.
Στη δε λαϊκή αγορά της Μάνδρας είχε την ευκαιρία να συναντήσει τόσο κατοίκους της περιοχής όσο και επαγγελματίες, να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να δεσμευθεί ότι την αμέσως επόμενη ημέρα θα βρίσκεται δίπλα τους, διεκδικώντας ίσες ευκαιρίες για όλους και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.

Ιωάννης Μήτσος – Μαθήματα Μηχανολογίας – άρθρα

https://bestmailorderbride.net/europe/turkish-brides/ all other Parts of asia. But it surely can be done to uncover quite a few seriously wonderful Cookware brides throughout Most of asia, so they can be quite cozy.

Related posts