Σταμάτης Πουλής: «Μετά τη δικαίωσή μου από τη δικαιοσύνη ήρθε και η δικαίωση για τη σύζυγό μου Ανδρονίκη»

Δελτίο τύπου περιέχει την ανακοίνωση του A’ Επιλαχόντα βουλευτή ΝΔ Δυτικής Αττικής, κ. Σταμάτη Πουλή με αφορμή την Πράξη Αρχειοθέτησης από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, της υπόθεσης εναντίον της συζύγου του, για την ενημερωτική εκστρατεία Δημόσιας Υγείας του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. την περίοδο 2013 – 2014 και αναφέρει:

Μετά την πανηγυρική δικαίωσή μου στην υπόθεση με τις «φακές του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.», που ήρθε με την αρχειοθέτησή της από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, έρχεται σήμερα μια νέα δικαίωση και ένα δεύτερο εξίσου ηχηρό χαστούκι της δικαιοσύνης στους σκευωρούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, με την υπ’ αριθμ. 3-2021 απόφασή της, έβαλε στο αρχείο τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί κατά της συζύγου μου, Ανδρονίκης Θεοφιλάτου, ως αποτέλεσμα των μηχανοραφιών και της προπαγάνδας από τον αρχιτέκτονα του ψεύδους Παύλο Πολάκη και της συμμορίας του, για τη διαφημιστική καμπάνια του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. την περίοδο 2013 – 2014, κατά τη διάρκεια δηλαδή της θητείας του Άδωνι Γεωργιάδη ως Υπουργού Υγείας.

Επιχείρησαν να εξοντώσουν εμένα και τη σύζυγό μου και μέσω της δική μας εξόντωσης, να πετύχουν ένα καίριο πλήγμα στον Άδωνι Γεωργιάδη. Τον άνθρωπο και πολιτικό που δεν δίστασε στιγμή να ξεμπροστιάζει τον αυταρχισμό, το λαϊκισμό, τα ψέματα και τις σκοτεινές «δουλειές» τους.

Η Ανδρονίκη νίκησε. Νίκησε τους άθλιους που εργαλειοποίησαν τους θεσμούς και επιτέθηκαν με τον πιο χυδαίο και βάναυσο τρόπο σε μια οικογένεια απλών ανθρώπων που δεν είχαν τη δυνατότητα να προστατευτούν πίσω από καμιά βουλευτική ασυλία, όπως οι ίδιοι. Η Ανδρονίκη όρθωσε το ανάστημά της χωρίς φόβο, υπερασπίστηκε την αλήθεια και δικαιώνεται πανηγυρικά.

Με την απόφαση της δικαιοσύνης και τη βοήθεια του Θεού, συνεχίζουμε όρθιοι και ακλόνητοι. Με τη σωστή πλευρά. Την πλευρά της αλήθειας, του δικαίου και της δημοκρατίας.
Και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να πληρώσουν οι σκευωροί για όλα όσα έχουν διαπράξει δηλητηριάζοντας το δημόσιο βίο της χώρας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button