Επίσκεψη δημάρχου στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του πολίτη

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόριος Σταμούλης πραγματοποίησε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, την πρώτη εξαιρετικής σημασίας συνάντηση στο Υπουργείο “Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του πολίτη”, όπου συζήτησε όλα τα ζητήματα, που αφορούν την  αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μεγάρων.

Συζητήθηκε το θέμα της ενίσχυσης με προσωπικό και μέσα του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Μεγάρων, ώστε να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους Ρομά, με το «άβατο» της περιοχής στο Βλυχό και γενικά να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την πρόληψη και την καταστολή κάθε παραβατικής συμπεριφοράς στα πλαίσια της δημόσιας Ασφάλειας και γενικά της προστασίας των πολιτών στην περιοχή του δήμου Μεγαρέων.

Στο Δήμαρχο δόθηκε η διαβεβαίωση ότι τα Αστυνομικά Τμήματα θα παραμείνουν στα Μέγαρα, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης και του νέου σχεδιασμού του Υπουργείου, ενδεχομένως να συστεγαστούν και επιπροσθέτως θα ενισχυθούν σημαντικά σε Προσωπικό και μέσα έτσι ώστε να εμπεδωθεί στους δημότες και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του δήμου Μεγάρων το αίσθημα της δημόσιας ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών.

Σε ότι αφορά στο θέμα των Ρομά στο όρος Πατέρας, αναμένονται να ληφθούν μέτρα και να δοθεί λύση στο αμέσως προσεχές μέλλον με σχετικές αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης, κατόπιν εμπεριστατωμένης και τεκμηριωμένης προσφυγής, που θα κάνει ο δήμος δια των αρμοδίων υπηρεσιών του.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button