Ενημερωτικη Επιστολη του Γ. Σχινά προς για την Γενική Συνέλευση του Εμπορικύ Συλλόγου Μεγάρων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων, ως ο μόνος επαγγελματικός φορέας της πόλεως των Μεγάρων, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των επαγγελματιών, απαιτεί την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράσταση των μελών του και μην, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς που ζούμε, δεν υπάρχουν περιθώρια, αλλά οι καιροί απαιτούν σύμπραξη-σύμπνοια-συμμετοχή, όλων μας. Λίγα από τους πολλούς και όχι πολλά από τους λίγους.

 

Εγώ ο Γεώργιος Ι. Σχινάς, μέλος της απελθούσης Διοικήσεως του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων, δεν αποποιούμαι τις ευθύνες μου, παρόλο τα οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα που μου έτυχαν, αυτά τα (3) συναπτά έτη της παρούσης διοικήσεως (2013-2016), ήμουν παρόν στα δρώμενα του εμπορίου σε όλες τις βαθμίδες του, και θα είμαι όσο ο θεός με έχει γερό, διότι η εμπειρία των (24)  συναπτών ετών στο συνδικαλισμό μου δίδαξε ότι για να κερδίσεις οτιδήποτε για την πόλη σου και ειδικά για τον εμπόριο της, πρέπει να είσαι όσοι παρόν στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων, και ως φορέας αυτό τον αποδείξαμε πολλάκις όλα αυτά τα χρόνια, με την παρουσία μας και την συμμετοχή μας, σε όλους τους φορείς του Εμπορίου και των Επαγγελματιών γενικώς και θα συνεχίσουμε να τον πράττουμε και στο εγγυς μέλλον.

     

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, με την παρουσία σου ενδυνάμωσε την φωνή του φορέα σου, ο οποίος έχει κάνει πολλά για εσένα και την πόλη μας, δεν είναι αδρανής, κανείς με κανέναν δεν έχει τίποτα να μοιράσει η να χωρίσει, αλλά μας συνδέει όλους η αγωνία για τον αύριο
ως επαγγελματίες και οικογενειάρχες, και η μεγάλη αγάπη και τον μεράκι για τον κλάδο που εκπροσωπούμε όλοι μας, και όπως συμβαίνει
σε ολόκληρο το φάσμα της ζωής γίνονται και λάθη αλλά έτσι αποκτάς την εμπειρία, και δεν τα ξανακάνεις.

 

Τέλος έχω να σας ενημερώσω, εφόσον δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στις ημερομηνίες, από τη Διοίκηση του Συλλόγου μας, ότι την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των Μελών του Εμπορικού Συλλόγου, και για την καλύτερη και χωρίς άγχος προσέλευση των μελών και μην μελών του συλλόγου μας, έχει προβλεφτεί και η Δευτέρα 21  Μαρτίου 2016 (Τηλ. Επικοινωνίας Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων 22960-24480&10.30-14.30).

 

Η Ανάδειξη των Νέων Οργάνων του Συλλόγου μας, αφορά το Διοικητικό Συμβούλιο-Την Ελεγκτική Επιτροπή-Την Ανάδειξη Αντιπροσώπων ως προς τον Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο μας/ Ομοσπονδία.(Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α).

Παρόμοια άρθρα

Back to top button