Επέστρεψε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης από την Κύπρο

Επέστρεψε από το ταξίδι του στην Κύπρο που έγινε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου,  ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης , τη Δευτέρα 13 Μαρτίου το βράδυ, ύστερα από τετραήμερη παραμονή του στο νησί της Αφροδίτης,  στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε με σκοπό την δημιουργία προϋποθέσεων για την Τουριστική προβολή των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, την σύσφιγξη των σχέσεων με την Κύπρο και την ανάπτυξη εμπορικών, πολιτιστικών και τουριστικών σχέσεων.

 

Ο κ. Σταμούλης είχε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, στις 12  μία πολύ σημαντική συνάντηση και εποικοδομητική συζήτηση, με τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, για μελλοντική συνεργασία και  αδελφοποίηση του Δήμου Λευκωσίας με το Δήμο Μεγαρέων.

 

Την ίδια μέρα είχε συνάντηση με τον Αντιστράτηγο κ. Μπασιακούλη Γεώργιο, Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Γραφείο του στην Λευκωσία όπου παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα για το Δήμο Μεγαρέων.

 

Το πρωί της επομένης το Σάββατο 11 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Μεγαρέων επισκέφτηκε την μαρίνα στη Λεμεσό μία από τις πλέον οργανωμένες και σύγχρονες όπου είχε συνάντηση και συζήτηση με παράγοντες και στελέχη του Δήμου Λεμεσού   και το μεσημέρι είχε στην Λάρνακα   συνάντηση  με τον κ. Γεώργιο Προκοπίου, Βουλευτή και Πρόεδρο της Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων της Κυπριακής Βουλής και τον Αντιστράτηγο κ. Μαρκίδη Ανδρέα, Υπαρχηγό ΓΕΕΦ.

 

Ο Δήμαρχος  για το ταξίδι αυτό δήλωσε: « Το ταξίδι αυτό έγινε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας, που καταβάλλουμε για εξωστρέφεια, για να προβάλλουμε το Δήμο μας προς τα έξω, αλλά και για να εξασφαλίσουμε προϋποθέσεις για συνεργασίες στον Εμπορικό, Τουριστικό και Πολιτιστικό τομέα, που θα βοηθήσουν πολλαπλώς στην ανάπτυξη του Δήμου μας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button