Ενεργών Πολιτών Ν. Περάμου: «Η φωνή μας θα γίνει πιο έντονη από ποτέ»

Δελτίο τύπου Ενεργών Πολιτών Νέας Περάμου:

Ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα στο Δημοτικό συμβούλιο χθες, διέθεσαν κάποια λεπτά από τον χρόνο τους για να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο για τις φωνές…, αυτές που στην αρχή δεν αποτελούσαν πρόβλημα, τώρα όμως αφού συνεχίζοντας (και προφανώς δεν τους αρέσουν), στοχεύουν στην διάσπαση του κόσμου, ότι αυτές είναι οι φωνές είναι στημένες από μέρος της αντιπολίτευσης, ότι αυτές οι φωνές επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν… παίζουν στο Facebook, ότι αυτές οι φωνές αποτελούν με λίγα λόγια αγκάθι στις προσπάθειες του Δήμου και της Επιτροπής σχετικά με τον αγώνα κατά της δομής μεταναστών.

Απλά να θυμίσουμε πως έγιναν 2 συγκεντρώσεις και έχουν σταλθεί 2 υπομνήματα στον Δήμαρχο και στην Επιτροπή Αγώνα προς βοήθεια για τον αγώνα κατά της δομής. Η μια διαβάστηκε και όντως πολλά από τα αιτήματα εγκρίθηκαν. Η άλλη ούτε γνωρίζουμε αν διαβάστηκε στο τελευταίο συμβούλιο, το οποίο έγινε χθες στις 12:00 το μεσημέρι και απορούμε αν ήταν προγραμματισμένο να γίνει και είχαν πάει τα μέλη.

Προφανώς και δεν αρέσει σε πολλούς να έχουμε, εμείς στην Ενεργών Πολιτών, φωνή, άποψη και αιτήματα (πέρα το παιχνίδι στο fb), αλλά η αλήθεια είναι πως αργήσαμε ήδη… και όχι μόνο για την δομή, αλλά και για όλα τα θέματα που απασχολούν και ταλαιπωρούν τη Νέα Πέραμο.

Σας πληροφορούμε λοιπόν κύριοι, μέχρις ότου τα προβλήματα της καθημερινότητας λυθούν και δούμε έργα ανάπτυξης στην Νέα Πέραμο, η φωνή των Ενεργών Πολιτών θα γίνει πιο έντονη από ποτέ.

Είμαστε 2.630 μέλη και έχουμε κάθε δικαίωμα έκφρασης, ανησυχίας και άποψης.

Με εκτίμηση,

Ενεργοί Πολίτες Νέας Περάμου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button