Ενέργειες του βουλευτή κ. Μπούρα υπέρ συμβασιούχων πυροσβεστών

Σε συνέχεια της ενημέρωσης από τον Πρόεδρο του Πανελλαδικού Σωματείου Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών, με έδρα τα Μέγαρα, κ. Κωνσταντίνο Παπαντώνη, σχετικά με την επίσπευση δημοσίευσης της απόφασης ως προς τις δαπάνες για την αποζημίωση υπερωριακής εργασίας, νυχτερινής εργασίας, εργασίας Κυριακών και εξαιρέσιμων για 2.656 Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Αθανάσιος Μπούρας, ενήργησε άμεσα στους αρμόδιους φορείς με στόχο την επίσπευση της διαδικασίας δημοσίευσης της ως άνω Υπουργικής Απόφασης.

Έτσι, δημοσιεύθηκε στις 28.9.2020 το ΦΕΚ 4182 τεύχος Β’ με την Υπουργική Απόφαση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη με θέμα «Υπερωριακή Απασχόληση, εργασία κατά τις νυχτερινές ώρες καθώς και εργασία κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες για τους 2.656 Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης», η οποία και επισυνάπτεται.

Ο κ. Μπούρας ενημέρωσε τηλεφωνικά τον κ. Παπαντώνη για τη δημοσίευση της απόφασης και του δήλωσε όπως πάντα τη συμπαράσταση του στον κλάδο τους για το σημαντικό έργο που προσφέρει.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button