Έλεγχος λειτουργίας, καταγραφή και καθαρισμός πυροσβεστικών κρουνών από την ΟΕΜ

Μία δράση από την Ομάδα Εθελοντών Μεγαριτών εν όψει αντιπυρικής περιόδου

Ανάρτηση στο facebook και στην σελίδα που διατηρεί η Ομάδα Εθελοντών Μεγαριτών πληοροφορεί για την εθελοντική δράση της ΟΕΜ, που αφορά σε θέματα ελέγχου λειτουργίας, καταγραφής και καθαρισμού πυροσβεστικών κρουνών σε Νέα Πέραμο, Κινέτα, Αλεποχώρι και Ψάθα.

Με τη συμμετοχή των συναδέλφων και συνεργατών μας από τις εθελοντικές ομάδες ΣΕΔΑΠ και ΠΑΤΕΡΑΣ πραγματοποιήθηκε σήμερα 11/4 έλεγχος σε πυροσβεστικούς κρουνούς που βρίσκονται σε δασικές κυρίως περιοχές στον δήμο Μεγαρέων.
Η δράση έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας των μελών των ομάδων εν όψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.
Κατά την έναρξη μοιράστηκαν σε όλα τα μέλη και τους συμμετέχοντες, μάσκες προστασίας μιας χρήσης οι οποίες ήταν προσφορά από την ΕΛΠΕ Όμιλος ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Αλέξανδρο Δημητρίου Λούπα που μας προσέφερε εξοπλισμό πυρόσβεσης και προστασίας καθώς και τις κυρίες Κστερίνα Μπαμπαλού και Βασιλική Γκόγκα εκπρόσωπους του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» Kleanthis Varelas για την όμορφη προσφώνηση και συμπαράστασή τους.

Η συμμετοχή των μελών ήταν μεγάλη και η δράση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Στο δύσκολο έργο της εθελοντικής μας προσφοράς έχουμε πάντα δίπλα μας και του αφανείς ήρωες, τους χορηγούς και υποστηρικτές μας. Ευχαριστούμε πολύ τους:
– Γιάννα Ρήγα
– Kozi creperie – coffee Summer και George Kordosis
– @stratos terzis foxCo.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button