Έκθεση Αγιογραφίας στο Πνευματικό Κέντρο της Αγίας Παρασκευής Μεγάρων

Έκθεση αγιογραφίας διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής και συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλου, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων και Σαλαμίνος, όπως πληροφορεί σχετικό δελτίο τύπου.

Η έκθεση διοργανώνεται στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μεγάρων, με παραχώρηση του σεβαστού πατέρα Αλέξανδρου Κουργιαλή.

Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από την covid-19, δεν πραγματοποιήθηκαν εγκαίνια, αλλά η έκθεση λειτουργεί με δωρεάν είσοδο και με μέτρα προστασίας καθημερινά ώρες 10:30 -1 το πρωί και 5-7 το απόγευμα, ως τις 7 Ιανουαρίου 2022.

Σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε: «Παρά τις δυσκολίες και τηρώντας στο ακέραιο μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, στηρίζουμε το τεράστιο και παραπάνω από αναγκαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Μεγάρων και της Ι. Μητρόπολης Μεγάρων και Σαλαμίνος. Επιπλέον, με την έκθεση που συνδιοργανώνουμε με την Μητρόπολη, αναδεικνύουμε πτυχές του πολιτισμού μας και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας μια έκθεση με εικόνες των αγίων της Εκκλησίας μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button