Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός ανακύκλωσης στα σχολεία του Δήμου Μεγαρέων

Ο Δήμος Μεγαρέων δια του Τοπικού Συμβουλίου των Μεγάρων, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών “Ανταποδοτική Ανακύκλωση”, εφαρμόζει ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο έχουν τη δυνατότητα όλοι οι δημότες και οι κάτοικοι των Μεγάρων και της Νέας Περάμου να ανακυκλώνουν άδειες συσκευασίες συμβάλοντας έτσι ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο της ανάδειξης της δυναμικής της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ στο Δήμο Μεγαρέων, ώστε ακόμα περισσότεροι δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης διοργανώνεται Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τους μαθητές των Σχολείων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου που ξεκίνησε ήδη από 1 ης Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι 31 Μαΐου 2018. Έτσι λοιπόν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολικών μονάδων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου θα μπορούν να επιστρέφουν, στο ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, που είναι τοποθετημένο και λειτουργεί στην Πλατεία Ολυμπιονικών (Περιοχή πρώην εργοστασίου ΕΡΚΙΣ), για Ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες.

Στο Διαγωνισμό αυτό στους μαθητές, που θα πρωτεύσουν θα δοθούν δώρα – έπαθλα τα οποία θα είναι Smartwatch, Action Camera και MP4 player.

Όλα τα Σχολεία των Μεγάρων και της Νέας Περάμου έχουν ήδη ενημερωθεί με σχετική επιστολή του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, αφίσες και σχετικό έντυπο πληροφοριακό υλικό.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button