Εκδικάστηκε από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η έφεση του Βύζα

Εκδικάστηκε σήμερα [31/3] από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η υπόθεση αφαίρεσης 5 βαθμών για την ομάδα του Βύζα, από το τρέχον πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με την τελική απόφαση να αναμένεται λίγο μετά το Πάσχα.

 

Ένταση προκλήθηκε όταν το “παρών” έδωσε στην αίθουσα εκδίκασης της υπόθεσης, ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομάδας, Σωτήρης Μαυρονάσιος, με τον δικηγόρο της ομάδας, Κίμωνα Ευαγγελάτο, να θέλει την απομάκρυνσή του, ώστε να μην γίνει συσχετισμός της τωρινής διοίκησης του ΑΓΣ Βύζα με την περσινή ΠΑΕ.

 

Τελικά, ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας και υπεύθυνος για την υπόθεση πλαστοπροσωπίας, αποχώρησε και στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία.

 

Ο δικηγόρος της ΕΠΟ παρόλο που ζητούσε την τελική αφαίρεση των 5 βαθμών, παραδέχτηκε ενώπιον του προεδρείου ότι υπάρχει ένα κενό στον νόμο” τον οποίο βασίστηκε η ΕΠΟ μιας και δεν αναφέρεται κάπου η μεταφορά ποινών από επαγγελματική σε ερασιτεχνική κατηγορία.

 

Από πλευράς Βύζα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, με την τελική απόφαση να αναμένεται μετά το Πάσχα.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Απορρίφθηκε η έφεση του Βύζα από την ΕΠΟ

Εκδικάστηκε η έφεση του Βύζα. Θετικά τα πρώτα δείγματα από την επιτροπή εφέσεων

Σε καλό κλίμα η συνάντηση στην ΕΠΟ για την αφαίρεση βαθμών του Βύζα

Έφεση Βύζα για την παράνομη αφαίρεση βαθμών

Παρόμοια άρθρα

Back to top button