Μεγάρων Γη στο Σύνταγμα και στη ΝΕΡΙΤ

Στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ “Μένουμε Ελλάδα” βρέθηκαν οι συντελεστές της έκθεσης “Μεγάρων Γη στο Σύνταγμα”. Περισσότεροι από 30 Μεγαρίτες παραγωγοί παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων δίνουν το «παρών» στο μετρό του Συντάγματος στις 2,3 και 4 Απριλίου (Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο). Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να προμηθευτούν αυγά,εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ελιές, κρασιά από τοπικές ποικιλίες, κελυφωτό φυστίκι Μεγάρων, παραδοσιακά ζυμαρικά, αρτοποιήματα, μέλι, παραδοσιακά γλυκίσματα και όστρακα.
 
Επίσης θα ενημερωθούν από το περίπτερο του Δήμου για τους τουριστικούς προορισμούς της πόλης, από το περίπτερο της εφορείας αρχαιοτήτων για τα πλούσια αρχαιολογικά ευρήματα από την  μακρόχρονη ιστορία της πόλης καθώς και από τους λαογραφικούς συλλόγους Μεγάρων και Νέας Περάμου για την παράδοση της πόλης.
 
Ολα τα προιόντα των εκθετών είναι αποκλειστικα από παραγωγούς του Δήμου Μεγαρέων σε μία έκθεση η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Σύνταγμα υπο την εποπτεία της κοινοφελούς επιχείρησης του Δήμου Μεγαρέων.
 
Η έκθεση αυτή αποτελεί τη συνέχεια μιας 4ήμερης θεσμοθετημένης έκθεσης που λαμβάνει χώρα τα τελευταία 6 χρόνια στις αρχές Σεπτεμβρίου στην πόλη των Μεγάρων σε ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button