Ειδικοί οικίσκοι για τις ανάγκες της πανδημίας παραδόθηκαν στο ΓΝ Θριάσιο

Περιφέρεια Αττικής και Λ. Κοσμόπουλος: «Στηρίζουμε το Νοσοκομείο μας για την υγεία όλων μας»

Το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» είναι από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας στην πρώτη γραμμή της μάχης και η περιφέρεια Αττικής ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες του νοσοκομείου, στηρίζοντας έμπρακτα το ζωτικότατο έργο του για την περιοχή μας, όπως αναφέρει δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη κ. Κοσμόπουλου.

Σήμερα, μετά από ενέργειες του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος παρέδωσε τρεις ειδικά διαμορφωμένους οικίσκους (ISOBOX) στο διοικητή του Θριασίου κ. Δημήτρη Αντωνίου, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες λόγω πανδημίας.

Σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ευχήθηκε καλή δύναμη στο αξιόμαχο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θριασίου:

«Είναι καθήκον μας να στηρίζουμε το νοσοκομείο της περιοχής μας, το μοναδικό νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής, που φέρει και το βάρος της πανδημίας, δίνοντας τη μάχη από την πρώτη στιγμή, σε εξαιρετικά κρίσιμες συνθήκες, στις οποίες έχει ανταποκριθεί στο έπακρο.
Η περιφέρεια Αττικής και εγώ προσωπικά βρισκόμαστε στο πλευρό των αναγκών του νοσοκομείου, του υγειονομικού προσωπικού, που προσφέρει σημαντικότατο έργο, για τους συνανθρώπους μας, για την υγεία όλων μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button