Εγκαίνια του «Χριστουγεννιάτικου χωριού» Μεγάρων και άναμμα του δέντρου [βίντεο]

Σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Χριστουγεννιάτικου χωριού» στα Μέγαρα, στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ κάτω από την κεντρική πλατεία και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τον δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη.

Πρωτύτερα όμως είχε λάβει τον λόγο ο πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Μεγάρων, Ιωάννης Καλλιπόζης ο οποίος ανέφερε ότι «το νομικό πρόσωπο έπραξε το καλύτερο δυνατό για να πραγματοποιηθεί κι αυτή τη χρονιά το “Χριστουγεννιάτικο χωριό” στον συγκεκριμένο χώρο ως συνέχεια της περσινής ιδέας». «Αυτό έγινε και φέτος με σκοπό τη δημιουργική χρήση του χώρου και δευτερευόντως για να δοθεί ευκαιρία επέκτασης και αναβάθμισης του ίδιου του «Χριστουγεννιάτικου χωριού», ανέφερε επίσης.

«Αρωγός στο έργο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ και όλων όσοι συνέβαλαν στην υλοποίησή του ήταν και φέτος ο Δήμος Μεγαρέων, ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος Ιερόθεος Πολυχρόνης, ο πρόεδρος της ΓΑΙΟΣΕ, Περικλής Νικολάου, ο οποίος συνέβαλε για να δοθεί ο χώρος, οι εκθέτες καθώς και οι εργαζόμενοι και τα συνεργεία του Δήμου», συμπλήρωσε ο κ. Καλλιπόζης ο οποίος απέδωσε και τις ευχαριστίες του σε όλους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button