Εγκαίνια “Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μεγαρέων”

Mε φροντίδες της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μεγαρέων και πολύ δουλειά σε εντατικούς ρυθμούς από το σύνολο του προσωπικού με την καθοδήγηση και την εποπτεία της αρμοδίας Αντιδημάρχου κ. Λένας Ρήγα έχουν μπεί σταθερές βάσεις για την σωστή και καθ’ όλα άρτια και άψογη λειτουργία των Κοινωνικών δομών του Δήμου Μεγαρέων, που στεγάζονται πλέον σε νέο σύγχρονο και άνετο κτίριο στην πόλη των Μεγάρων (Μινώας & Π.Ε.Ο.Α.Κ.).

Πρόκειται για το “Κέντρο Κοινότητας” του Δήμου Μεγαρέων, εκεί όπου φιλοξενούνται οι Κοινωνικές δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου – συσσιτίου, του Κοινωνικού Φαρμακείου και λοιπών δομών, το οποίο εγκαινιάζεται την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 11.00 με την παρουσία σύσσωμης της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων.

Έχουν προσκληθεί για να παραστούν, ο Μητροπολίτης Μεγάρων & Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνος, Υπουργοί, Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου, Δήμαρχοι των γειτονικών Δήμων, οι πρώην Δήμαρχοι των Μεγάρων, ο πρώην Νομάρχης Δυτικής Αττικής κ. Αριστείδης Αρκουδάρης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και των πολιτιστικών φορέων του Δήμου Μεγαρέων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button