Ευχαριστήριο μήνυμα του Γεωργίου Δ. Μιχάλαρου για την εκδήλωση στο Στρατουδάκειο

Μετά την σπουδαία και επιτυχημένη εκδήλωση της Κυριακής 14 Ιουνίου 2015 στο “Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μεγαρέων”,  προς τιμήν του Ακαδημαϊκού Καθηγητή κ. Γεωργίου Γιαννόπουλου,  κατά την οποία έγινε ταυτόχρονα και η έναρξη των Προγραμμάτων της “Ενημερωτικής & Μορφωτικής Λέσχης” του Δήμου Μεγαρέων με την εμπεριστατωμένη Ομιλία του κ. Γιαννόπουλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων κ. Γεώργιος Δ. Μιχάλαρος , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

« Θεωρώ υποχρέωσή μου να συγχαρώ και να ευχαριστήσω δημόσια για την συμμετοχή και την  άψογη εμφάνισή τους:

 

  • Όλα τα μέλη της ”Μικτής Χορωδίας του Δήμου Μεγαρέων” και την Μαέστρο Κυρία Μαριλία Ηλία
  • Την Πρόεδρο Κυρία Ιωάννα Μουρτζούκου και όλα τα μέλη της Χορωδίας του “Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής & Παραδοσιακής  Μουσικής Μεγάρων”,  καθώς επίσης και τον Χοράρχη κ. Δημήτριο  Μούσουρα
  • Τους εξαίρετους Μεγαρίτες Μουσικούς που πλαισίωσαν την εκδήλωση, Κυρίες Ειρήνη Χατζοπούλου – Μάνταλου, Αντιγόνη Παπαηλία και τους Κυρίους Αθανάσιο Μαργέτη, Σπύρο Παπανικόλα, Ιωάννη Καλλιά και Σπύρο Στρατούρη,  οι οποίοι αφιλοκερδως προσέφεραν την μουσική πανδαισία της βραδιάς.
  • Εκ βάθους καρδίας  θέλω  τέλος να ευχαριστήσω όλες και όλους τους συμπολίτες που παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση στο κατάμεστο “Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο”.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button