ΔΤ: «Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Μεγαρέων από το υπουργείο Περιβάλλοντος»

Δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του δήμου Μεγαρέων αναφέρει πως:

Με έγγραφο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που ελήφθη σήμερα από το δήμο Μεγαρέων, το οποίο υπογράφεται από τον κ. Μανώλη Γραφάκο, γενικό γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων και απευθύνεται στον δήμαρχο Μεγαρέων εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια στον κ. Γρηγόρη Σταμούλη, για την υλοποίηση πρωτοποριακής δράσης στην εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων (Βιολογικό Καθαρισμό) της ΔΕΥΑ Μεγάρων, που αφορά στην συγκράτηση μικροπλαστικών.

Στο συγκεκριμένο έγγραφο του υπουργείου αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Σας συγχαίρουμε για την προσπάθεια και για την πρωτοβουλία συμμετοχής σε μία τόσο σημαντική δράση, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις τέτοιων δράσεων σε χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό.
Η αξιοποίηση καινοτόμων μεθόδων και τεχνολογιών για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας των εγκαταστάσεων, για τη βελτίωση της εκροής και την περαιτέρω προστασία του Περιβάλλοντος αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
Ευχόμαστε την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος και την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων του και από άλλες εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων.»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button