Καλοκαιρινές εκδρομές για τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μεγαρέων

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιούνται οι καλοκαιρινές εκδρομές των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μεγαρέων που σχεδίασε και υλοποιεί το ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» σε συνεργασία με τις συντονιστικές επιτροπές των Κ.Α.Π.Η.

Κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο πραγματοποιήθηκαν ΔΩΡΕΑΝ (χωρίς καμια οικονομική επιβάρυνση  εκδρομές των Κ.Α.Π.Η. θρησκευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα στην Αράχωβα και τον Πόρο ενώ έχουν προγραμματιστεί και νέες εκδρομές για την Εύβοια και άλλους προορισμούς τους επόμενους μήνες και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2017.

Τα παραρτήματα που μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρώσει τις εκδρομές τους  επέστρεψαν ευχαριστημένα και με πολύ καλές εντυπώσεις.

Τα θρησκευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα οφείλουν την επιτυχία τους στην άριστη συνεργασία της Διοίκησης του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων με το προσωπικό και τις  Συντονιστικές επιτροπές των Κ.Α.Π.Η. που υποστηρίζουν όλα τα προγράμματα και τις δράσεις για να υπάρχει το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Σταμούλη που βρίσκεται κοντά και στηρίζει κάθε ενέργεια και δραστηριότητα που αφορούν τα Κέντρα Ανοικτής  Προστασίας  Ηλικιωμένων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button