Ευχαριστήρια επιστολή από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος προς τον δήμο

Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος με έγγραφό της που υπογράφεται από τον Πρόεδρο κ. Παύλο Κανελλάκη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Αθανάσιο Παπαγεωργίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη καθώς και στο Δημοτικό Συμβούλιο για την λειτουργία του σκοπευτηρίου στο «Κανδήλι».

 

 Το έγγραφο που ελήφθη από το Δήμο στις 16 Φεβρουαρίου αναφέρει:

« Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και ολόκληρη η σκοπευτική οικογένεια σας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την συμβολή σας στην στήριξη και στην βοήθειά σας στην επαναδιαμόρφωση των πεδίων βολής Κανδηλίου, η οποία αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του σκοπευτηρίου.

 

 Το σκοπευτήριο αυτό έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην προαγωγή της σκοποβολής στην περιοχή σας και χρησιμοποιείται από την Ομοσπονδία μας για τη διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων αθλητών στα αγωνίσματα του σταθερού Στόχου και της Σκοποβολής I.P.S.C. του Νομού Αττικής.

 

 Εκφράζοντας και πάλι την ευγνωμοσύνη μας για την καθοριστικής σημασίας συμβολή σας  με τη βεβαιότητα ότι και στο μέλλον θα σταθείτε αρωγοί στην ανάπτυξη του αθλήματός μας στην περιοχή του Δήμου σας ».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button