Ευχαριστίες Συλλόγου Γονέων 1ου & 3ου Νηπιαγωγείου Νέας Περάμου

Ευχαριστήριο μήνυμα Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου & 3ου Νηπιαγωγείου Νέας Περάμου στις εταιρείες χορηγούς και όσους συνέδραμαν ώστε να ολοκληρωθούν οι επισκευές στο σχολείο και η ανάπλαση του προαυλίου χώρου:

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 1ου και 3ου νηπιαγωγείου Νέας Περάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθούν οι επισκευές στο σχολείο που αφορούσαν κυρίως την υγιεινή και ασφάλεια των μαθητών.

Τις εταιρίες:

1. Νaytex: παιχνίδι ελατήριο
2. Technava: τσουλήθρα
3. Global Aviations: 2 τραμπάλες
4. Vitex & Vechro: χρώματα
5. Megara resins: βότσαλο ασφαλείας
6. Etem: πόρτα δίφυλλη αλουμινίου
7. Petrocoll: 300 πλάκες πεζοδρομίου
8. Καυκάς ηλεκτρολογικό υλικό: led τεχνολογίας
9. Μιχαλόπουλος Ιωάννης: καταγραφή ηλεκτρολογικού υλικού

Ευχαριστίες απευθύνει επιπλέον στον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Ελευθέριο Κοσμόπουλο για την στήριξη του, τον κ. Σταύρο Φωτίου, Αντιδήμαρχο Νέας Περάμου για την άμεση ανταπόκριση του σε καίρια θέματα όπως την κατασκευή πεζοδρομίου και την παραχώρηση προσωπικού για το βάψιμο των εξωτερικών χώρων, την σχολική επιτροπή και τον κ. Σπύρο Τσιούνη, Πρόεδρο Α/θμιας και Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής για την παραχώρηση συνεργείου τοποθέτησης ηλεκτρολογικού υλικού.

Επίσης θα θέλαμε εκ των προτέρων να ευχαριστήσουμε τον κ. Σπύρο Κορώση, Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων, πολεοδομίας και περιβάλλοντος που δεσμεύτηκε εντός του καλοκαιριού να γίνει η επισκευή της περίφραξης.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα που βοήθησαν στη λαχειοφόρο αγορά και τους γονείς για την στήριξη τους ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα! Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button