Δύο συλλήψεις Τσιγγάνων μετά από φασαρία στην πλατεία Λυτάρα

Αναστάτωση προκλήθηκε εχθές [31/5/2017] το βράδυ στην πλατεία Λυτάρα, όταν αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες σταμάτησε μπροστά από το “μικρό” καφέ με δυνατή μουσική και εμπόδισε την κυκλοφορία. Οι τρεις νεαροί που έμειναν για αρκετά λεπτά σταματημένοι στο σημείο, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και χόρευαν με αποτέλεσμα την αγανάκτηση των οδηγών που ακολουθούσαν και αρκετών παρευρισκόμενων στην πλατεία.

Μετά από λίγα λεπτά έφυγαν και επέστρεψαν λίγη ώρα αργότερα οπότε και ξεκίνησε διαπληκτισμός με θαμώνα μαγαζιού της πλατείας, ο οποίος τους ζήτησε να φύγουν. Δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που όπως λένε οι παρευρισκόμενοι περνούσαν τυχαία από το σημείο, σταμάτησαν και οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο τα πνεύματα με αποτέλεσμα να προσαγάγουν τους τρεις Τσιγγάνους με τη συνδρομή ανδρών της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν στο σημείο.

Μετά την προσαγωγή των τριών ατόμων, συγγενείς και φίλοι τους μαζεύτηκαν στο Α.Τ. Μεγάρων ζητώντας να τους αφήσουν ελεύθερους, κάτι που έγινε για τον έναν μόνο από τους τρεις καθώς οι άλλοι δύο κατηγορούνταν για απείθεια, εξύβριση, αντίσταση και απειλή.

Σήμερα το πρωί τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών, από όπου κατά πάσα πιθανότητα θα αφεθούν ελεύθεροι μετά τον ορισμό δικασίμου.

 

(Φώτο από αρχείο)

Παρόμοια άρθρα

Back to top button