Δύναμη Μεγάρων: Κατάκτηση 2 μεταλλίων από τους Σ. Σπανούδη και Κ. Παπασταμάτη

Ο Σύλλογος Δύναμη Μεγάρων έλαβε μέρος για ακόμα μια φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing παίδων, κορασίδων, εφήβων, νεανίδων, ανδρών, γυναικών, που είχε περισσότερες από 3000 συμμετοχές και πραγματοποιήθηκε 6 – 8 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος στο Λουτράκι.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής Παπασταμάτης Κώστας διαγωνίστηκε στην Α΄ κατηγορία ανδρών -71 low kick κατέχοντας την 3η θέση με χάλκινο μετάλλιο. Επίσης, ο Σπανούδης Στέφανος-Αλέξανδρος διαγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία παίδων -47 kick light καταλαμβάνοντας την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Στη συνέχεια, ο Πανταζής Γιώργος διαγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία παίδων -55 kick light και έλαβε την 5η θέση.

Στην κατηγορία Junior kick light έλαβαν μέρος με εξαιρετική απόδοση οι εξής: Τίττος Αδάμ, Ανδριώτη Δήμητρα, Δομπρογιάννη Παρασκευή, Παπαμελέτη Ευαγγελία και Δομπρογιάννη Ιφιγένεια.

Ο προπονητής Πλούμπης Ιωάννης – κάτοχος 5 DAN Διπλωματούχος προπονητής-Διαιτητής, αναγνωρισμένος από την ΠΟΚ και οι βοηθοί προπονητή του συλλόγου Χρήστου Αλέξανδρος και Κοσιαράς Ιωάννης έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών και εύχονται σε όλους πολλές επιτυχίες και μελλοντικές διακρίσεις!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button