Πανελλήνιο Κύπελλο Boxe Savate στα Μέγαρα

Το Σάββατο 1 Ιουνίου η Ελληνική Ομοσπονδία Boxe Savate σε συνεργασία με τους προπονητές  Κούρσο Μελέτη και Στρατούρη Χρήστο διοργάνωσαν το Πανελλήνιο Κύπελλο Boxe Savate στο κλειστό γυμναστήριο Μεγάρων.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία με συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες που παρακολούθησαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο στάδιο ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακοί και όσοι αγωνίζονταν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στο βάθρο.  Η αγωνιστική ομάδα του Σ.Γ.Μεγάρων αγωνίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε, κάνοντας πολλές προσπάθειες και νίκες αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες του  Σ.Γ.Μεγάρων κατέκτησαν τις εξής θέσεις :

1η θέση : Μπρίνια Έλενα, Παπαγιαννόπουλος Θωδορής

2η θέση: Μαρκόπουλος Κώστας, Καστάνης Γιώργος, Σπερτέγια Αθηνά, Ζενουνάι νταβιτ, Σκλαβούνος Θανάσης, Κούρσος Τάσος

3η θέση : Φουρτουλάκης Βαγγέλης

boxe_savate_1

Όλα τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις προσπάθειες τους και την συμμετοχή τους σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση που έλαβα χώρα στην πόλη μας.

Οι προπονητές Κούρσος Μελέτης και Στρατούρης Χρήστος ευχαριστούν τους χορηγούς της διοργάνωσης οι οποίοι είναι:

Del Sol café bar, Stemalumin πόρτες – παράθυρα αλουμινίου – Μαρκόπουλος Κώστας, ΑΞΙΑ Α.Ε. ασφαλιστικό γραφείο Νομικού Ελίνα, Οπτικά Μιχάλαρος, Megara Sports Club, Εκκλησιαστικά είδη Γιώργος και Μάρθα Μπισταράκη, Βιβλιοχαρτοπωλείο Σάλτας, Παπανικόλας Ανδ. Λάμπρος – Υπηρεσίες Λογιστικής & Χρηματοοικονομικών Συμβούλων, Βιβλιοχαρτοπωλείο Johnny’s, Active Sport, ACS Μεγάρων, ΑVIN ΧΡ. Και Ιερ. Καραγιώργος και ΣΙΑ Ο.Ε., καθώς και το διαδικτυακό κανάλι MegaraTV που κάλυψε όλη τη διοργάνωση με επαγγελματισμό και ποιότητα.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button