Δύναμη Μεγάρων: Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Ο Σύλλογος “Δύναμη Μεγάρων” πήρε για ακόμα μια φορά μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing, που διεξήχθη στο κλειστό στάδιο βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια, το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου. Οι συμμετέχοντες ήταν 4, από τους οποίους οι 3 κατέλαβαν σπουδαίες θέσεις. Την δεύτερη θέση και τα ασημένια μετάλλια κατέλαβαν ο Πανταζής Γιώργος και η Βαρελά Μαρία, ο καθένας στην δική του κατηγορία. Ο Βενιζέλος Χρήστος κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του. Ο Σπανούδης Στέφανος αγωνίστηκε το Σάββατο με μια αξιοπρεπή εμφάνιση, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάποια διάκριση.

Ο προπονητής, Πλούμπης Ιωάννης – κάτοχος 5 DAN, διπλωματούχος προπονητής – διαιτητής, αναγνωρισμένος από την ΠΟΚ και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δηλώνει περήφανος για τα παιδιά του και είναι ικανοποιημένος από τις διακρίσεις τους, ενώ τους εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας “Μικρό καφέ” και συγκεκριμένα τους κύριους Μπούρη Θωμά και Καρατζέτζο Βασίλη, για την προσφορά τους στον σύλλογο μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button