ΔΤ: «Ο Αθ. Μπούρας παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και στις παρελάσεις Μεγάρων και Ελευσίνας»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαρτίου σε πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων στη Δυτική Αττική, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο τύπου που απεστάλη εκ του γραφείου του.

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου, ο κ. Μπούρας παρέστη στις πανηγυρικές δοξολογίες και, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων στην Πλατεία Ηρώων στα Μέγαρα και στο μνημείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ελευσίνα. Ακολούθως, ο Αντιπρόεδρος παρακολούθησε τις παρελάσεις τόσο στα Μέγαρα όσο και στην Ελευσίνα.

Το απόγευμα της 25ης Μαρτίου, ο κ. Μπούρας παρακολούθησε τον Εσπερινό και συμμετείχε στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού Υπεραγίας Θεοτόκου Άνω Λιοσίων και Ασπροπύργου.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου, ο αντιπρόεδρος παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Λεβέντη «Αναζητώντας τον Μάρκο Μπότσαρη» που διοργάνωσε ο Πανηπειρωτικός Σύνδεσμος Ελευσίνας στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας. Στη συνέχεια, μετέβη στην Κινέτα όπου συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας μετά από πρόσκληση της Προέδρου, κας Πρίφτη.

Το μεσημέρι, ο κ. Μπούρας παρευρέθηκε στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Κατοίκων Παραλίας Ασπροπύργου, ενώ το απόγευμα παρακολούθησε την εκδήλωση τιμής και μνήμης της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας στο Μουσειακό Κέντρο Πολιτιστικών προϊόντων «ΓΕΡΑΝΕΙΑ» της Ιεράς Μονής Μαζίου Μεγάρων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button