Συνεχίζονται οι επιθέσεις σε βάρος Πακιστανών εργατών στην Γκορυτσά Ασπροπύργου

Τέσσερις Πακιστανοί εργάτες δέχθηκαν επιθέσεις το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην περιοχή Γκορυτσά Ασπροπύργου. Οι επιθέσεις συνήθως γίνονται είτε την ώρα που οι αλλοδαποί εργάτες δουλεύουν είτε την ώρα που περπατούν στον δρόμο. Οι δράστες τους επιτίθενται με άγρια χτυπήματα και τους αφήνουν αιμόφυρτους, ενώ κάποιες φορές τους παίρνουν το κινητό ή και το πορτοφόλι.

Ακόμη τέσσερις μετανάστες προστίθενται στον κατάλογο των θυμάτων της ρατσιστικής βίας στον Ασπρόπυργο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η τελευταία γνωστή άγρια ρατσιστική επίθεση στην περιοχή έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο Ασέκ Αλί καθώς κατέβηκε από το λεωφορείο 855 στο τέρμα της γραμμής γύρω στις 15:30 το απόγευμα και, όπως περπατούσε για το σπίτι του, δέχτηκε την επίθεση τριών ατόμων, ηλικίας γύρω στα 20, το πολύ 25 χρόνων.

Όπως είπε ο ίδιος στον εκπρόσωπο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας που τον επισκέφθηκε στο «Τζάνειο», όπου νοσηλεύεται με το κεφάλι παραμορφωμένο από χτυπήματα με γροθιές, κλοτσιές, σιδηρογροθιές ή άλλα μεταλλικά αντικείμενα, ένας τον κρατούσε από πίσω και οι άλλοι δύο τον χτυπούσαν από μπροστά για αρκετά λεπτά, μέχρι να τον παρατήσουν και να φύγουν ανενόχλητοι.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button