Δυο νέες σχολικές μονάδες εντάσσονται σε πρόγραμμα χρηματοδότησης

Το 3ο Γυμνάσιο Μεγάρων και το 2ο Δημοτικό Νέας Περάμου εντάσσονται σε πρόγραμμα χρηματοδότησης και κατασκευής από τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων Α.Ε., μέσα στο 2014, όπως μας ενημερώνει ο δήμαρχος μέσω του προφίλ του στο Facebook. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

 

“Δυο νέες σχολικές μονάδες είναι έτοιμες προς ένταξη χρηματοδότησης και κατασκευής από τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων Α.Ε. μέσα στο 2014. Μετά τη συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΣΚ Α.Ε. κ. Ηρακλή Δρούλια, την Τρίτη 5/11/2013 αποφασίστηκε η ένταξη για χρηματοδότηση και η κατασκευή από την ΟΣΚ Α.Ε. του 3ου Γυμνασίου Μεγάρων και του 2ου δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Νέας Περάμου.

 

Ως Δήμαρχος αυτού του τόπου εκφράζω τη βαθειά ικανοποίηση μου για την έκβαση των δυο αυτών πολύ ζωτικών αιτημάτων, αφού άλλο ένα πρόβλημα που είχε βαλτώσει κυριολεκτικά για πολλά χρόνια, επιλύεται. Θέλω να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας τον κ. Δρούλια, ο οποίος, αφού δέχθηκε μια απόλυτα τεκμηριωμένη πρόταση από μέρους μας, αντέδρασε άμεσα και θετικότατα.

 

Αγαπητοί μου φίλοι, όλοι γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα του δήμου μας σε όλους τους τομείς δεν έχουν τέλος. Όμως δεν έχει τέλος και ο αγώνας που πρέπει να δίνουμε καθημερινά για τη λύση τους.

 

Σε αυτό το μετερίζι έχω ταχθεί και θα μάχομαι καθημερινά γιατί αυτή είναι η δέσμευση και υποχρέωση μου ταυτόχρονα απέναντι σας.”

Παρόμοια άρθρα

Back to top button