Τώρα: Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους επιτυχόντες ΑΕΙ – ΤΕΙ

Με αφορμή τις επιτυχίες των παιδιών μας, των νέων φοιτητών από τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο που πέτυχαν την είσοδό τους Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να μεταφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια.

 

Η επιτυχία τους στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, αποτελεί επιστέγασμα μιας προσπάθειας χρόνων.

 

Σήμερα όλα αυτά τα παιδιά βλέπουν τους κόπους και τις προσπάθειες τους να δικαιώνονται και μια νέα ζωή γι’ αυτούς, η «φοιτητική», να ξεκινάει.

 

Η είσοδος των μαθητών από τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο στην Ανώτατη Εκπαίδευση, σηματοδοτεί μία νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα με πολλές γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες θα τους καταστήσουν ενεργούς και χρηστούς πολίτες της κοινωνίας μας.

 

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες τους που στάθηκαν δίπλα τους, μοιράστηκαν τις αγωνίες τους και τους στήριξαν όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια για να επιτευχθούν οι στόχοι τους.

 

Επίσης θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όσους δεν πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, τονίζοντας ότι μπορεί να χάθηκε μια μάχη, όμως η ζωή είναι μπροστά τους, καθώς θα τους δοθούν νέες ευκαιρίες στη διάρκεια της ζωής τους.

 

Αγαπητά μου παιδιά, δεν πρέπει να το βάζετε κάτω με το πρώτο εμπόδιο που συναντάτε, θα πρέπει να επιμείνετε και σίγουρα θα δικαιωθείτε και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

 

Εύχομαι ολόψυχα στους νέους φοιτητές να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους, καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη τόσο σε αυτούς, όσο και στις οικογένειες τους. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button